2 nya urtavlor designade för hbt-personer frÄn Apple

Apple tillkÀnnagav nya remmar designade för smarta klockor och nya skÀrmdesigner som Àr kompatibla med dessa remmar. Remmarna, som visas som medlemmar i Pride Edition-serien skapad av företaget för att stödja hbt-personer, kallas Braided Solo Loop och Nike Sport Loop.

Som en utveckling i sista minuten har den förberett nya prenumerationspaket för Apple Music. tillkÀnnager Omedelbart efter detta uttalande designade Apple för Apple Watches.jag nya bÀlten tillkÀnnagav nya klockskÀrmar med Medan Apples nya remmar ser annorlunda ut med nÀtdesign, Àr skÀrmytorna ocksÄ med dessa remmar. harmoniskt i designat skick.

Enligt uttalandena frĂ„n Apple, de nya remmarna, “Pride Edition“, tja hedersdagens serie framstĂ„r som en del av det. Företaget, som döper sina nya remmar till Braided Solo Loop och Nike Sport Loop, alltsĂ„ HBT-personer fortsĂ€tter att visa sitt stöd.

Vi presenterar Braided Solo Loop

Faktum Àr att det inte finns mycket vi kan sÀga om Braided Solo Loop. Remmen, som har inspirerats av hbt-personers flaggor, reflekterar flaggans fÀrger. genom att blanda Har skapats. Naturligtvis bestÄr skÀrmytan som skapats för denna rem ocksÄ av samma fÀrger. Konsumenter gillar detta klockarmband 99 dollar de kan fÄ tillbaka.

Nike Sport Loop Àr en del av Pride Edition-linjen, precis som Braided Solo Loop. NÀr vi tittar pÄ det hÀr bandet ser vi att fÀrgerna pÄ HBT-flaggan blandas olika. SkÀrmytan som skapats för Nike Sport Loop har en nÄgot enklare struktur. Nike din logotyp Apple har gjort klockdesignen fÀrgstark. Om priset pÄ detta bÀlte Àr 49 dollar deklareras som.

Enligt uttalanden frÄn Apple, de nya medlemmarna i Pride Edition-serien, 25 majDen kommer att vara tillgÀnglig att köpa via Apples onlinebutiker eller ÄterförsÀljare. De nya skÀrmytorna förberedda för smarta klockor Àr en del av Apple Watch. i nÀsta uppdatering kommer att göras tillgÀngliga för anvÀndarna.

KĂ€lla: https://www.macrumors.com/2021/05/17/pride-edition-braided-solo-nike-sport-loop/

Relaterade Artiklar

Back to top button