Alienwares nya Aurora-skrivbord är ganska coolt (bokstavligen)

Alienwares nya Aurora-skrivbord är ganska coolt (bokstavligen)

Alienwares ursprungliga Aurora-skrivbord startade vätskekylningsrörelsen ända tillbaka 2004. Och nu, för att fira företagets 25-årsjubileum, släpper Alienware en ny Aurora-dator som driver kylsystem ännu längre.

Den helt nya Alienware Aurora √§r kraftfullare, effektivare och tystare √§n tidigare utg√•vor. Detta tack vare en ny utomhusdesign som, ur mitt perspektiv, ser mer “fr√§mmande” ut √§n n√•got Alienware-m√§rket n√•gonsin har producerat. Utan att √∂ka Auroras fotavtryck har Alienware lyckats s√§nka CPU-temperaturen med 3 %, √∂ka NVIDIA GPU-prestanda med 5 % och minska fl√§ktvolymen med 16 % p√• tomg√•ng.

Designmässigt har den nya Aurora-skrivbordet åtta anpassningsbara belysningszoner och kommer med ett vitt eller svart fodral. Ett kabeldragningssystem hjälper till att dölja alla moderkortets kablar, även om du uppgraderar eller reparerar komponenter. Och för eSport-publiken erbjuder Alienware en magnetisk bakpanel för att dölja Auroras ström- och USB-kablar. (Tittare som tittar på eSports-tävlingar tenderar att bara se baksidan av datorer.)

Alienware har inte tillkännagett den nya Aurora-datorns specifikationer, även om vi förväntar oss att företaget kommer att erbjuda den med 11:e generationens Intel Core-processorer och de senaste NVIDIA GPU:erna. Priser och tillgänglighet är också ett mysterium för närvarande. Om du har bråttom att köpa en Aurora-dator, ta Aurora R12, som körs på nuvarande gen hårdvara men saknar den nya Auroras utomhuskylningsdesign.

Källa: Dell