“All the Light We Cannot See” BegrĂ€nsad serieanpassning kommer till Netflix frĂ„n regissören Shawn Levy

Serien kommer att skrivas av “Eastern Promises” och “Peaky Blinders”-författaren Steven Knight.

Allt ljus vi inte kan se, den Pulitzerprisbelönta bĂ€stsĂ€ljaren av Anthony Doerr fĂ„r en Netflix-anpassning i begrĂ€nsad serie. Efter Marie-Laures och Werners berĂ€ttelser berĂ€ttade genom omvĂ€xlande kapitel, Ă€r boken ett fascinerande sĂ€tt att se pĂ„ historien om andra vĂ€rldskriget. Shawn Avgift‘s 21 Laps Entertainment kommer att producera med Levy som regisserar alla avsnitt som skrivs av Steven Riddare. Avgift, Dan Levine, och Josh Barry kommer att fungera som verkstĂ€llande producenter.

Allt ljus vi inte kan se berĂ€ttar historien om en blind tonĂ„ring vid namn Marie-Laure, och den tyske soldaten Werner, som möter varandra i det ockuperade Frankrike nĂ€r de försöker undkomma förödelsen som orsakats av andra vĂ€rldskriget. Levy lĂ€gger ocksĂ„ ut ett vĂ€rldsomspĂ€nnande castingupprop för skĂ„despelerskor som Ă€r “blinda eller synskadade” för huvudrollen som tonĂ„ringen Marie-Laure.

KOLLIDERARE VIDEO FÖR DAGEN

Levy, som kommer att regissera alla fyra avsnitten, regisserade Ă„rets Free Guy, och gjorde tidigare Natt pĂ„ museet och Äkta stĂ„l. Knight har skrivit sĂ„dana filmer som Östra löften, Allierad, och Locke, och har skrivit för sĂ„dana serier som Peaky Blinders och Tabu.

Allt ljus vi inte kan se publicerades 2014 och vann 2015 bÄde ett Pulitzerpris och Andrew Carnegie-medaljen för excellens inom fiktion. Doerrs bok har tillbringat över 200 veckor pÄ New York Times bÀstsÀljarlista och har sÄlt 5,7 exemplar bara i Nordamerika.

Det finns för nÀrvarande inget releasedatum för Netflix anpassning av Allt ljus vi inte kan se, vilket innebÀr att det finns gott om tid att lÀsa Doerrs prisbelönta roman innan vi ser Levys ta pÄ materialet.

FORTSÄTT LÄSA: Shawn Levy om det episka omfattningen av “Stranger Things” sĂ€song 4, Planning for the Show’s Endgame och mer

Relaterade Artiklar

Back to top button