Alla 2021 aprilskÀmt tekniska upptÄg som vi kunde magen

Alla 2021 aprilskÀmt tekniska upptÄg som vi kunde magen

April Fools stĂ€lldes in förra Ă„ret, pĂ„ gott och ont. Men företag gĂ„r all-in i Ă„r, med gag-produkter och sarkastiska videor som borde fĂ„ ett leende pĂ„ lĂ€pparna. HĂ€r Ă€r de bĂ€sta aprilskĂ€mten 2021 – eller, rĂ€ttare sagt, alla skĂ€mt som vi skulle kunna tĂ„la.

Vi kommer att uppdatera den hÀr listan med nya aprilskÀmt nÀr de sÀnder live. Kolla hela dagen efter ett gott skratt!

Den oförstörbara Satechi Cybermouse

Modellerad efter den kantiga Tesla Cybertruck, den nya Satechi Cybermouse körs pĂ„ ett EV-batteri och har solcellsladdning. Satechi sĂ€ger att de designade Cybermouse med “skottsĂ€kert Super-Tough 2077 aluminium”, som vi hoppas Ă€r mer hĂ„llbart Ă€n vad Tesla anvĂ€nde för att tillverka sina Cybertruck-fönster.

Marques Brownlees Mac Àr för söt

Spela filmen

Marques Brownlees recension av den nya “AI-drivna” Macen Ă€r alldeles för söt. Marques visar upp Macs optiska system, röstigenkĂ€nning och snabba överklockningslĂ€ge i denna mördande gag-video. Och ja, Marques Ă€r ganska rolig hĂ€r, men Mac the dog Ă€r stjĂ€rnan i showen. (Förhoppningsvis recenserar inte JerryRigEverything den hĂ€r nya Macen… herregud.)

TaskRabbit TaskRabbits (försök att sÀga det 5 gÄnger snabbt)

LÀgg till en kanin till dina uppgifter! MÀnniskor som anstÀlls genom Taskrabbit Ätföljs nu av vÀnliga kaniner för att hÄlla dig sÀllskap. Alla Taskrabbit-kaninerna har 100 % positiva recensioner och Àr det free med alla uppgifter som bokas via Taskrabbit.

För att kompensera för sitt aprilskĂ€mt erbjuder Taskrabbit $10 rabatt pĂ„ din nĂ€sta uppgift med rabattkoden APRILSKÄMT. Om du behöver hjĂ€lp med att montera en TV Ă€r det nu dags att göra det med Taskrabbit.

Stack Overflows kopiera och klistra in nycklar

Varje dag kopierar och klistrar programmerare in kod frĂ„n Stack Overflow, och undviker den tidskrĂ€vande uppgiften att skriva unik kod för hand. Och nu, med The Key, kan programmerare Ă€ntligen ersĂ€tta sitt fullstora tangentbord med de enda tangenterna de faktiskt anvĂ€nder – CTRL/Command, C och V.

Det stĂ€mmer, Stack Overflows nya The Key lĂ„ter dig kopiera och klistra in text utan anstrĂ€ngning och förvirring av ett tangentbord i full storlek. Ännu bĂ€ttre, The Key ersĂ€tter det vanliga klickandet och klackandet pĂ„ ett tangentbord med “det naturliga underverket med sĂ„ngfĂ„gelkvitter” och ljud som Ă€r “optimerat för att förbĂ€ttra produktiviteten och humöret.”

Redbox Redball. REDBOX REDBALL.


Redbox

Varför hyra filmer utanför ett apotek nĂ€r du kan hĂ€mta hyrfilmer frĂ„n en Redbox Redball? BegĂ€r bara en film frĂ„n Redbox-appen och vĂ€nta pĂ„ att en Redball ska rulla fram till din dörr. Men se upp – Redbox sĂ€ger att Redballs betyder allvar och kan köra över dig!

Hej, det Ă€r kanske ett bra tillfĂ€lle att hyra en film nu. Du kan spara $1 pĂ„ en Redbox-hyra med kupongkod APRILSKÄMT.

LÀr dig det enda stÀllet du kan med Duolingo Roll

Jag vet inte hur det Àr med dig, men jag anvÀnder bara Duolingo nÀr jag sitter pÄ toaletten. Den nya Duolingo Roll gör det Ànnu enklare att lÀra sig spanska pÄ toaletten tack vare sina tryckta lektioner. Mjukare Àn en lÀrobok och uppbackad av vetenskap, den nya Duolingo Roll bevisar att en daglig paus pÄ fem minuter i badrummet Àr allt du behöver för att lÀra dig ett nytt sprÄk.

Surfshark ’95 Ă€ndrar din plats till … det förflutna?

SÀkra din webbaktivitet med Surfsharks nya VPN för Windows 95. VPN-mjukvarupaketet med 5 diskar Àr tillgÀngligt via postorder idag, och det krÀver bara 16 MB RAM!

Åh vĂ€nta, det hĂ€r Ă€r bara ett skĂ€mt. För att kompensera för besvikelsen erbjuder Surfshark tapeter i 90-talsstil för free. Ladda ner en och ta en resa till det förflutna varje gĂ„ng du startar upp din dator.

Spigen Tough Armour: K9 Edition

Spigen anvĂ€nder nu sin kunskap om smartphonefodral för att designa tuggleksaker. Möt Spigen Tough Armour: K9 Edition, en tuff tuggleksak som din hund inte kan förstöra. Spigen utvecklade inte riktigt det hĂ€r skĂ€mtet, sĂ„ jag ska bara hitta pĂ„ lite saker – tuggleksaken Tough Armour har en mjuk gummerad finish och luktar inte lika konstigt och plastigt som andra tuggleksaker. Det gĂ„r att diska i diskmaskin, men det studsar sĂ„ hĂ„rt att det förstör all din disk och sprĂ€nger ut diskmaskinen i en flamma av skumhĂ€rlighet. Ja, det borde vara nog, lĂ„t oss gĂ„ vidare.

TubbyCoin tar Teletubbies TILL MÅNEN 🚀

Det Ă€r dags att flytta alla dina investeringar till TubbyCoin, den enda kryptovalutan som backas upp av kramar. Det stĂ€mmer, Teletubbies Ă„ker direkt till mĂ„nen 🚀 med TubbyCoin, en satsning som sĂ€kerligen kommer att resultera i obegrĂ€nsad rikedom och en berĂ€ttelse i stil. Jag kan se det nu, Po och Dipsy kommer att klara sig efter att ha konspirerat mot de andra Teletubbies. De kommer dĂ„ att leva ett liv i mystik och sorg, bara för att glida bort frĂ„n samhĂ€llet (och förstĂ„ndet) pĂ„ grund av sin oĂ€ndliga ensamhet och massa av rikedom. Jaja.