Allt tillkÀnnagavs vid Amazons hÄrdvaruevenemang i september 2021

Amazon tillkÀnnagav precis massor av galna nya produkter, inklusive en $50 Blink Video Doorbell och en Echo Show med en interaktiv projektor. MÄnga av dessa nya enheter Àr tillgÀngliga för förbestÀllning, och nÄgra Àr öppna för Day-One-registrering. HÀr Àr allt Amazon tillkÀnnagav idag, inklusive alla tillgÀngliga förbestÀllningslÀnkar.

För detaljerad information om alla Amazons nya produkter, kolla vÄr tÀckning av Amazons nya Echo-enheter, smarta sÀkerhetsprylar, bisarra Astro-robot och Halo View fitness-tracker.

Den bisarra astroroboten

Av alla enheter som tillkĂ€nnagavs under dagens evenemang Ă€r Astro-roboten den absolut mĂ€rkligaste. Det Ă€r inte en robotdammsugare – i stĂ€llet Ă€r det en Echo Show-skĂ€rm pĂ„ hjul med ett gĂ€ng kameror, inklusive en utdragbar periskopkamera för att titta pĂ„ omgivningen.

Astro kan vara den mest övertygande versionen av en hemassistentrobot vi nÄgonsin sett. Det ger inte bara hemövervakning var som helst, utan det fungerar Àven som en Echo Show videochattskÀrm, en Alexa smart högtalare eller en autonom mugghÄllare (Ätminstone jag tror att det Àr mugghÄllare pÄ baksidan).

Amazon erbjuder inbjudningar för att vara först i kön för Astro. De som har en inbjudan kan köpa den för $1 000. MÀnniskor som köper roboten senare kommer att spendera 1 500 USD.

Astro hemövervakningsrobot

Astro kan följa dig frÄn rum till rum, kolla om hundarna Àr soffan eller hjÀlpa dig att videochatta med en slÀkting. Registrera dig för en inbjudan för att stÄ först i kön för den nya produkten.

En Amazon Glow-videochattenhet för barn

Hur roligt det Àn lÄter sÄ Àr jag lite besatt av nya Amazon Glow. Det Àr en videochattenhet med en interaktiv projektor som strÄlar ut spel och pussel för barn. Amazon annonserar enheten som en metod för att koppla barn med avlÀgsna familjemedlemmar.

Amazon har öppnat inbjudningar till Amazon Glow. Om din inbjudan accepteras stÄr du först i kön för att ta en för $250.

Amazons prisvÀrda smarta termostat

Varför spendera en förmögenhet pÄ en smart termostat? Den nya Amazon Smart Thermostat kostar bara $60 och lÄter dig kontrollera din hemtemperatur genom scheman, rutiner eller Alexa-röstkontroller. Amazon sÀger att Smart Thermostat ocksÄ kan lÀra sig dina temperaturpreferenser över tid, ungefÀr som Nest Learning Thermostat.

Du kan förbestÀlla Amazon Smart Thermostat nu. Produkter skickas 4 november.

Blink videodörrklockan för $50

En smart dörrklocka för 50 dollar? Amazons nya Blink Video Doorbell Àr ett utmÀrkt alternativ utan krusiduller för dem som vill se nÀr folk kommer och gÄr. Den spelar in 1080p-video och kan upptÀcka rörelse i förprogrammerade zoner.

FörbestÀllningar för Blink Video Doorbell-skeppet 21 oktober. TÀnk pÄ att du behöver en Blink-prenumerationsplan för att spara videor i molnet en Sync Module 2 för free lokalt utrymme.

Amazons Massive Echo Show 15

Echo Show 15 Ă€r en riktig framstĂ„ende enhet. Det Ă€r vad Alexa-fans har velat ha sĂ„ lĂ€nge – en kontrollcentral som Ă€r tunn som en tavelram och kan hĂ€nga pĂ„ din vĂ€gg (eller sitta pĂ„ ett stativ). Den har unika widgets som skiljer den frĂ„n andra Echo Show-enheter, och dess ganska stora skĂ€rm gör den till ett utmĂ€rkt alternativ för att streama video i köket.

Amazon sĂ€ger att Echo Show 15 “kommer snart”, Ă€ven om du kan registrera dig för releasemeddelanden pĂ„ Amazons marknadsplats.

Nya Blink utomhuskamerafÀsten

TvÄ nya Blink utomhuskamerafÀsten! Floodlight-fÀstet lyser automatiskt upp en scen nÀr din utomhuskamera upptÀcker rörelse, och det snygga solenergifÀstet ger en konstant laddning till din utomhuskamera.

FörbestÀllningar för de nya Blink Floodlight- och Solar Power-fÀstena skickas den 21 oktober. Du kan köpa Floodlight-fÀstet som en fristÄende produkt eller som ett paket. Av vilken anledning som helst Àr Solar Power Mount endast tillgÀngligt i ett paket med en Blink Outdoor Camera.

Ring’s Alarm Pro Hub fungerar som en Wi-Fi-router

Den hÀr saken Àr galen. Den nya Ring Alarm Pro kombinerar Rings sÀkerhetssystem med Ring-videolagring och Eero Wi-Fi-funktioner. Med andra ord, det Àr ett allt-i-ett-system och Wi-Fi-router för ditt smarta hem.

Amazon sÀljer basstationen Ring Alarm Pro för $250. Men om du Àr ny pÄ Ring, föreslÄr jag att du betalar $300 för sÀkerhetssatsen i Ätta delar med dörr- och fönstersensorer, en rörelsedetektor, en rÀckviddsförlÀngare och sÀkerhetsknappsats.

Ring Alarm Pro-förbestÀllningar skickas 3 november. Amazon sÀger att du kan ersÀtta din nuvarande Ring-basstation med nya Ring Alarm Pro utan att Äteransluta alla dina enheter, enligt Amazon.

The Flying Ring Always Home Cam

Okej, varför inte? Amazon slÀpper Àntligen sin Ring Always Home Cam, en videoövervakningsdrönare som flyger runt ditt hem. Den kan följa en förplanerad flygbana och tillhandahÄlla ett livevideoflöde som du kan observera.

Amazon har öppnat inbjudningar till Ring Always Home Cam, som börjar pÄ $250. Registrera dig för en inbjudan för att fÄ övervakningsdrönaren före nÄgon annan.

Halo View Fitness Band och nya prenumerationstjÀnster

Amazons nya Halo View-band Àr vÀldigt likt en Fitbit, och förpackar fitness och sömnspÄrning till en smal formfaktor. Den har ocksÄ en syresensor i blodet och kostar bara $80. För det priset Àr det svÄrt att ignorera fitness tracker.

Halo View-bandet Ätföljs av nya Halo Fitness- och Halo Nutrition-tjÀnster som hjÀlper dig att guida dig genom trÀningspass och stramar upp din kost. Intressant nog kommer enheten med en free Är av Halo Fitness.

Amazon har inte meddelat nÄgot releasedatum för Halo View, men du kan registrera dig för releasemeddelanden pÄ Amazons marknadsplats

“Hey Disney” Röstassistent för Echo-enheter

Disneyröster kommer att ersĂ€tta Alexa! NĂ€sta Ă„r kommer Amazon att lĂ„ta dig prata med dina favoritkaraktĂ€rer frĂ„n Disney genom din Echo-enhet – om du Ă€r villig att köpa röster, det vill sĂ€ga.

Tills dessa röster Àr tillgÀngliga för vanliga mÀnniskor Àr de exklusiva för Disneys hotell och resorter. Disney placerar Echo-högtalare pÄ alla sina hotell och resorter sÄ att gÀsterna kan be Mickey om fler handdukar eller frÄga prinsessan Tiana nÀr Epcot öppnar.

Alexa Together Family Monitoring Service

Och slutligen, det finns den nya Alexa Together-prenumerationstjÀnsten. Det sÀkerstÀller att familjer kan interagera med och hÄlla reda pÄ sina Àldre slÀktingar, med brÄdskande responsfunktioner, tillgÄng till akuta hjÀlplinjer och flera andra funktioner som först debuterade i Amazons Alexa Care Hub.

Amazon sÀger att dess enheter kan ge oberoende till Àldre mÀnniskor genom att de snabbt kan ringa videosamtal, frÄga efter nyheter, streama radiostationer och fÄ kontakt med familjemedlemmar. Alexa Together utökar helt enkelt den funktionen för att hjÀlpa flera familjemedlemmar och vÄrdare att hÄlla reda pÄ Àldre slÀktingar och eventuella nödförfrÄgningar de gör till Alexa.

Abonnemanget Àr free under de första 6 mÄnaderna och sedan kostar 19,99 USD per mÄnad. Tidigare Alexa Care-kunder fÄr ett Är av Alexa Together för Free.

Relaterade Artiklar

Back to top button