Amazon erbjuder en sÀllsynt rabatt pÄ $130 pÄ den billigaste Mac Mini

Det Àr ganska svÄrt att hitta en bra affÀr om du vill ha en Apple-dator, Ànnu mer om du letar efter en stationÀr dator. Idag erbjuder Amazon en betydande rabatt pÄ ingÄngsmodellen Mac Mini, senast uppdaterad 2018. Du kan fÄ den för sÄ lite som $670, vilket Àr $130 rabatt pÄ priset i Apple Store.

Amazon sÀljer normalt den hÀr maskinen för $30 av listpriset. Om du lÀgger Mac Mini i din kundvagn fÄr du en extra rabatt pÄ 100 USD nÀr du checkar ut.

Den nedersta Mac Mini Àr inte nÄgon form av hastighetsdemon, den förlitar sig pÄ en fyrkÀrnig Intel Core i3-processor (som nu Àr tvÄ Är gammal), 8 GB RAM, en 256 GB SSD och en integrerad Intel UHD i laptopstil grafik. Du kan uppgradera RAM-minnet sjÀlv (till en nÀstan otrolig besparing jÀmfört med att köpa det förkonfigurerat frÄn Apple), men lagringen Àr lödd pÄ plats.

ÄndĂ„ Ă€r det det absolut billigaste sĂ€ttet att fĂ„ MacOS pĂ„ en ny maskin, och Mac Mini Ă€r förvĂ„nansvĂ€rt flexibel om du vill lĂ€gga till extern lagring. Med ett eGPU-hölje kan den till och med hantera Windows-spel i mellanklass. Om du har letat efter en deal, hoppa pĂ„ den hĂ€r snabbt, eftersom de Ă€r fĂ„ och lĂ„ngt emellan.

Rabatt pÄ Mac Mini

KĂ€lla: Amazon via Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button