Amazon Singapore flyttar fokus till lokala företag för att fira nationaldagen

nationaldag Ă€r precis runt hörnet, vilket innebĂ€r att förberedelserna för att fira Singapore-andan drar igĂ„ng. Hoppa ombord i Ă„r Ă€r Amazon Singapore, som kommer att dedikera ett “Shop Local” skyltfönster för att visa upp framgĂ„ngsberĂ€ttelserna om utvalda lokala smĂ„ och medelstora företag (SMB).

Avsnittet kommer att innehÄlla grundberÀttelserna om hemmagjorda varumÀrken och deras produkter i olika kategorier som elektronik, leksaker och spel och mer. Hook Coffee, Oddbods och Jomingo Àr nÄgra av huvudrollerna, var och en med en interaktiv video som förklarar lagets ursprung och resa hittills.

Alla tre verksamheterna har naturligtvis etablerat sina egna sÀrskiljande identiteter. DÀr Hook Coffee Àr Singapores första kaffeprenumerationstjÀnst online erbjuder Oddbods leksaker av den Emmy-nominerade animationsserien med samma namn. Jomingo Àr samtidigt ett vÀxtbaserat och miljövÀnligt skönhetsmÀrke.

Beroende pÄ arten och arten av föremÄlen finns det andra alternativ tillgÀngliga ocksÄ. F.EAST, kÀnt för att introducera lokala signatursmaker till sina potatischips, Àr idealisk för dem som söker en unik smakupplevelse, med sina 24-pack Beef Rendang Potatischips som sÀljs till rabatterade S$59,49 (UP S$70). För förÀldrarna har Happyganics tÀckt din rygg med sin uppsÀttning av naturliga tvÀttmedel, pulver och ett flaskrengöringsmedel som alla Àr certifierade som spÀdbarnssÀkra.

Hook Coffee

Det Àr dock inte en riktig fest utan nÄgra sÀnkta priser. Shoppare kan se fram emot ett kurerat urval av erbjudanden frÄn lokala smÄ och medelstora företag i olika kategorier, med nationaldagsrean som ger ytterligare besparingar frÄn 5 till 9 augusti 2021. Oddbods, till exempel, ger upp till 15 % rabatt pÄ sina mjuka plyschleksaker och figurer frÄn nu till 9 augusti via skyltfönstret, medan Hook Coffees Yaya Kakaya kommer att fÄ 22 % rabatt frÄn och med nu till 9 augusti.

Genom att göra det uppmuntras inte bara kunder att stödja lokala företag – sĂ€rskilt under en tid dĂ„ den ekonomiska marknaden inte Ă€r den bĂ€sta – andra entreprenörer kan ocksĂ„ vĂ€lja att sĂ€lja online och globalt med Amazon.

Den stora lokala giveawayen

FörmÄnerna stannar inte bara dÀr. För att ytterligare stödja inhemska varumÀrken tar Amazon.sg till Instagram för att vara vÀrd för The Great Local Giveaway pÄ sin officiella sida, dÀr individer kan utforska produkter frÄn 6 smÄ och medelstora företag och ha en chans att vinna ett presentset. Totalt 25 Àr pÄ gÄng!

Amazon Prime-medlemsförmÄner

Det Àr mÄnga fördelar för allmÀnna anvÀndare, men Amazon Prime-medlemmar kommer att fÄ Ànnu fler bonusar. För bara 2,99 S$ per mÄnad efter en mÄnads gratis provperiod kommer prenumerationen med gratis leverans, exklusiv tillgÄng till Amazon Prime Video, Amazon Fresh och Amazon Prime Gaming-belöningar och de bÀsta Prime Day-erbjudandena pÄ slÀp.

MÄ Singapore stolthet flöda starkt denna nationaldag (men fortsÀtt ocksÄ att stödja lokala företag efterÄt)!


!

Relaterade Artiklar

Back to top button