arcade1up ‚Äď Review Geek

Arcade1Up lanserar större maskiner i Pro-serien och ytterligare tre retroskåp

För att kicka igång 2022 har den populära retro arkadskåptillverkaren Arcade1Up tillkännagett en rad nya maskiner som säkerligen kommer att hetsa fansen. Den här veckan på CES 2022 i Las Vegas, avslöjade Arcade1Up en helt ny Pro Series-linje med större retro-arkadmaskiner i full storlek perfekt för ditt spelrum och mycket mer.

Arcade1Ups Retro Countercade-enheter får en stor försäljning på Amazon

Har du inte plats för ett arkadskåp i full storlek? Det är okej, eftersom fyra av Arcade1Ups stationära Countercade-enheter får $80 rabatt under dagens Amazon-rea. Det är dags att spara stort på klassiker som Teenage Mutant Ninja Turtles, NBA Jam, Marvel Super Heroes och Mortal Kombat!

Hands on med “Ticket to Ride” f√∂r Arcade1Ups Infinity Game Table

Ett av de mest efterlängtade brädspelen som utlovats för Arcade1Ups Infinity Game Table är easy Ticket to Ride. Det är äntligen tillgängligt för alla att köpa, men är det värt kostnaden? Jag har spelat det i ett par veckor, och svaret på den frågan är enkelt. ja!

“Ticket to Ride” anl√§nder till Arcade1Up Infinity Game Table den 15 december

Arcade1Ups Infinity Game Table fortsätter att förbättras hela tiden, tack vare nya tillägg som Pandemic och Clue. Och som utlovat under bordets Kickstarter är Arcade1Up redo att släppa ännu ett stort brädspelstillägg. Ticket to Ride kommer den 15 december för $9,99 under en begränsad tid.

Exklusivt: Arcade1Ups Infinity-spelbord levererar “ledtr√•d” Free p√• Cyber ‚Äč‚ÄčMonday

Under sin Kickstarter-kampanj 2020 n√§mnde Arcade1Up att Infinity Game Table s√• sm√•ningom skulle erbjuda Clue tillsammans med sin serie av digitaliserade br√§dspel. Och det h√§nder √§ntligen‚ÄĒJeff Jones, Brand Director f√∂r Infinity Game Table, bekr√§ftar nu f√∂r Review Geek att Clue kommer att anl√§nda som en free spel p√• Cyber ‚Äč‚ÄčMonday den 29 november.

Popul√§ra br√§dspelet “Pandemic” anl√§nder till Arcade1Ups Infinity-spelbord

Arcade1Ups första tilläggsspel för Infinity Game Table är här, och det är Pandemic. Strategispelet för samarbete kostar bara $10 i Infinity Game Table Store, och om vår erfarenhet av den här plattformen säger oss något kan den digitala versionen av Pandemic vara roligare än det traditionella brädspelet.

Arcade1Up lanserar klassiskt ‘Terminator 2’ arkadsk√•p f√∂r ditt hem

Retrospelare och arkadfans har bett Arcade1Up att bygga ett Terminator 2: Judgment Day-kabinett i flera år, och det är äntligen här. Företaget tillkännagav just sin episka kopia av Terminator 2 i naturlig storlek, komplett med de klassiska röda och blå ljuspistolerna som vi alla älskade när vi växte upp.

Arcade1Up g√∂r √§ntligen “TRON” och “Ridge Racer” sk√•p

Retrospelare har bett Arcade1Up att bygga TRON- och Ridge Racer-skåp i flera år, och nu får vi äntligen varorna. Arcade1Up tillkännagav precis sina verklighetstrogna TRON- och Ridge Racer-maskiner, båda med återskapningar av deras spels originalkontroller.

Arcade1Up tillkännager sina första arkadmaskiner för barn

Om du vill återuppleva klassiska arkadspel som The Simpsons och NBA Jam på prisvärda, verklighetstrogna maskiner är Arcade1Up företaget att kasta dina pengar på. Men hur är det med nästa generations spelare? För att hjälpa barnen att förstå glädjen med arkadmaskiner, presenterade Arcade1Up just sina första barnmaskiner, Pac-Man och PAW Patrol.

Arcade1Up beger sig till Springfield med en ny “The Simpsons”-arkad

I kanske vad som har varit den sämst bevarade hemligheten i Arcade1Ups historia tillkännagav idag företaget sitt senaste arkadskåp. Sjung den med mig! Thhhhheee Siiiiiiiimpsoooooons! Du kan förbeställa The Simpsons den 16 augusti, och det kommer även med ett andra spel.

Relaterade Artiklar

Back to top button