Arlo Security System lanserar Àntligen CES 2022: Gör-det-sjÀlv-sÀkerhetsinstallationen lanserades först 2019

Arlo Security System lanserar Àntligen CES 2022: Gör-det-sjÀlv-sÀkerhetsinstallationen lanserades först 2019

Waaaaaay tillbaka pÄ CES 2019 tillkÀnnagav Arlo, företaget mest kÀnt för sina smarta sÀkerhetskameror, ett komplett hemsÀkerhetssystem.

TyvÀrr, det sÄg aldrig dagens ljus men nu, tre Är senare pÄ CES 2022, bjuds vi Àntligen pÄ lanseringen som aldrig var.

Arlo Security System bestÄr av bara tvÄ delar; ett sÀkerhetsnav med en integrerad knappsats och en multifunktionssensor.

Arlo kan ha Ätta olika avkÀnningsfunktioner och satsar pÄ multifunktionssensorn för att skilja sitt smarta hemsÀkerhetslarmsystem frÄn konkurrenter som 2:a generationens Ring Alarm, Abode och Simplisafe.

Multifunktionssensorn kan detektera rörelse, dörr-/fönsteröppningar och lutning, vattenlÀckor, ljus-/temperaturförÀndringar och T3 och T4 rök-/CO-larmmönster.

Sensorn skickar inte bara varningar till din telefon – den kan Ă€ven fungera med andra Arlo-produkter. SĂ„ om den upptĂ€cker att nĂ„gon öppnar ett fönster kan den skicka en varning till en nĂ€rliggande Arlo-kamera för att börja spela in.

Kombinationen tangentbord/nav innehÄller ocksÄ en siren och anvÀnder NFC för snabb larm och avvÀpning.

Allt hanteras genom Arlo Secure-appen och det finns premiumplaner tillgÀngliga som inkluderar professionell övervakning och liknande.

Det finns inga ord om huruvida Arlo Security System kommer att fungera med HomeKit eller digitala assistenter som Alexa eller Google Assistant, men dess kameror gör det (för det mesta), sÄ vi antar att det kommer att göra det.

Det finns heller inga ord om prissÀttning eller tillgÀnglighet Àn; lÄt oss hoppas att vi fÄr en uppdatering snabbare Àn 3 Är den hÀr gÄngen.

Arlo anvÀnde ocksÄ CES 2022 för att bekrÀfta att det kommer att vara en del av Matter-ekosystemet för smarta hem.

Matter-namnet kommer att dyka upp pÄ alla kompatibla smarta hemenheter i framtiden, med planen att det blir lÀttare för konsumenter att identifiera enheter som kommer att fungera inom deras smarta hem-ekosystem; oavsett om det Àr Alexa, HomeKit, Googles assistent, SmartThings eller andra som gÄr med i festen.

SÄdana som Nanoleaf, Eve, Apple, Google, Aqara, Samsung och Amazon har redan anmÀlt sig sÄ Arlo Àr i gott sÀllskap.