BÀsta bÀrbara datorer för studenter 2020: Avancerade val för dina högskolebehov

BÀrbara datorer Àr en av de mest grundlÀggande behoven hos studenter dessa dagar och framstegen inom vetenskap och teknik krÀver att eleverna arbetar med digitala enheter, dvs. bÀrbara datorer. Detta kan sÀgas om nÄgot av omrÄdena oavsett om du pratar om medicinsk vetenskap, teknik eller till och med konst.

Det Àr dÀrför det Àr mycket viktigt att köpa en lÀmplig bÀrbar dator och det kan öka effektiviteten i ditt skolarbete. NÀr du vÀljer en bÀrbar dator för ditt college mÄste du ocksÄ se upp för enkel anvÀndning, livslÀngd och sÀrskilt din budget. NÀr man talar om budget bör din budget hÄlla sig under vad du har rÄd, det Àr det magiska tricket.

I slutÀndan verkar allt detta vara en tröttsam uppgift eftersom det finns massor av bÀrbara datortillverkare som alla hÀvdar bÀttre produkter, varför vi kommer att diskutera nÄgra av de bÀsta bÀrbara datorerna för studenter i den hÀr artikeln. LÄt oss komma rÀtt till det!

Mycket kraftfull processorkraft Fantastisk skÀrmens ljusstyrka Nytt utseende Mycket lagringsförmÄga

Visa: 16-tums (3072 x 1920) | CPU-stöd: Upp till Intel Core i7-9980HK | RAM-stöd: 64 GB | Max GPU-stöd: AMD Radeon Pro 5500M

APPLE MacBook Pro har varit en av de mest lovande bÀrbara datorerna genom tiderna och deras senaste modell levereras med olika reviderade hÄrdvarukomponenter. Först och frÀmst har den fysiska formen pÄ den bÀrbara datorn förÀndrats mycket och den har nu en 16-tums skÀrm som ger en upplösning pÄ 3072 x 1920 och en svindlande ljusstyrka. Detta Àr en fantastisk skÀrmupplösning dÀr du inte behöver oroa dig för DPI-instÀllningarna mycket och bildkvaliteten verkar mycket bÀttre Àn 1080P-skÀrmar ocksÄ. Den bÀrbara datorn finns i tvÄ fÀrger, rymdgrÄ fÀrg och silverfÀrgen.

De tekniska specifikationerna för den senaste modellen av MacBook Pro Àr mycket imponerande. Den har Intels nionde generationens Core-i9-processorer, som ger sÄ mycket som Ätta kÀrnor medan den grafiska enheten Àr AMD Radeon 5500M Pro. GPU: en Àr verkligen inte den bÀsta och tÀvlar inte mot avancerade grafikkort frÄn NVIDIA men det Àr fortfarande lÄngt ifrÄn integrerad grafik. Under tiden stöder MacBook Pro massiv lagring av upp till 8 TB med flera SSD-enheter.

Alla dessa specifikationer gör MacBook Pro till den bÀsta bÀrbara datorn för de flesta studenter, för att inte tala om det faktum att deras operativsystem ocksÄ fungerar bÀttre Àn Microsoft Windows. Det Àr dock en dyr produkt och inte mÄnga har rÄd med MacBook Pro.

2. MSI GS65 Stealth

BÀst för grafiska arbetsbelastningar

Fantastisk design Ultrasnabb skÀrm Mycket kraftfull grafikenhet Inte den bÀsta upplösningen till priset

Visa: 15,6 tum (1920 x 1080) | CPU-stöd: Upp till Intel Core i7-9750H | RAM-stöd: 64 GB | Max GPU-stöd: NVIDIA RTX 2080 Max-Q

MSI designar mÄnga hÄrdvarukomponenter och produkter av entusiastklass. Deras bÀrbara datorer Àr kÀnda för att ge förstklassig prestanda och hög hÄllbarhet. MSI GS65 Stealth Àr en av deras flaggskeppsmodeller för bÀrbara datorer som ger det bÀsta av den bÀsta spelupplevelsen. Tack och lov Àr en produkt som Àr bra för spel bra för alla typer av arbetsbelastning som studenterna har, sÀrskilt de grafiska arbetsbelastningarna och det Àr dÀrför den hÀr bÀrbara datorn Àr perfekt för studenter som Àr intresserade av hög grafisk prestanda.

Designen pÄ den bÀrbara datorn Àr helt fantastisk och den hÄller en mycket lÄg profil trots att den stöder avancerad Intel 9: e generationens hexacore-processor, Core i9-9750H. SkÀrmen pÄ den bÀrbara datorn Àr vÀldigt unik och speciell, eftersom den ger ultrasnabb 240Hz uppdateringsfrekvens, Àven om skÀrmens upplösning Àr ganska vanlig vid 1080P.
Den hÀr bÀrbara datorn Àr sÀkert dyr men det Àr vÀrt vartenda öre nÀr det gÀller prestanda och det finns inte mÄnga produkter som kan konkurrera med den hÀr produkten.

4k OLED-skÀrmOctacore-processor Kommer med ett dedikerat grafikkort Inte inom rÀckhÄll för alla

Visa: 15,6 tum upp till 4K OLED Touch-skÀrm utan beröring / 4K IPS | Processor: Upp till Intel Core i9-9980HK | RAM-stöd: 64 GB | Max GPU-stöd: NVIDIA GTX 1650

Du mÄste ha anvÀnt en DELL-bÀrbar dator och om inte mÄste en av dina vÀnner ha anvÀnt den. BÀrbara datorer frÄn Dell Àr mycket vanliga pÄ marknaden, eftersom de tenderar att ge bra prestanda för priset. DELL XPS 15 7590 Àr dock en bÀrbar dator som Àr avancerad och den hÀr bÀrbara datorn liknar de tidigare nÀmnda bÀrbara datorerna nÀr det gÀller processorkraft. Först och frÀmst har designen av DELL XPS alltid varit iögonfallande och XPS 7590 Àr inget undantag.

En av de mest intressanta sakerna med den hÀr bÀrbara datorn Àr att den levereras med en 4K OLED-skÀrm som endast anvÀnds i en handfull bÀrbara datorer. Den högsta stödda processorn för den hÀr bÀrbara datorn Àr Intel Core i9-9980HK, som Àr den bÀsta processorn i hela generationen och ger Ätta kÀrnor och sexton trÄdar som klarar alla arbetsbelastningar du lÀgger igenom.

Den bÀrbara datorn stöder ocksÄ ett dedikerat grafikkort, NVIDIA GTX 1650, som levereras med 4 GB GDDR5 VRAM och Àr en förbÀttring frÄn GTX 1050 i den tidigare generationen XPS-modeller.
Sammantaget Àr den hÀr bÀrbara datorn utmÀrkt för studenter som kan dra nytta av sin OLED-skÀrm med hög upplösning och Àven om den Àr ganska dyrare Àn föregÄende generation Àr de tekniska förbÀttringarna vÀrda priset.

Ger ett stort vÀrde AnstÀndig pekskÀrm Mycket hÄllbar design

Visa: 15,6 tum (1920 x 1080) | CPU-stöd: Upp till Intel Core i7-10510U | RAM-stöd: 16 GB | Max GPU-stöd: NVIDIA GeForce MX230

LENOVO IdeaPad S340 Àr en vÀlbyggd bÀrbar dator som Àr tillrÀcklig för de flesta studenternas behov. Den levereras med den senaste fyrkÀrniga Intel 10: e generationens processor, upp till 16 GB Optane DRAM och har valfritt stöd för NVIDIA GeForce MX230. Utseendet pÄ den bÀrbara datorn Àr dock inte lika bra som tidigare bÀrbara datorer, de Àr inte heller sÄ dÄliga men Ä andra sidan har den bÀrbara datorn en solid byggnad och borde hÄlla i flera Är utan problem.

Den grafiska prestandan hos den bÀrbara datorn Àr inte sÄ imponerande, eftersom NVIDIA GeForce MX230 Àr ett grafikkort i klass. SkÀrmen pÄ den bÀrbara datorn Àr ganska bra för priset, eftersom den har en IPS-panel med en upplösning pÄ 1080P, men du kan ocksÄ vÀlja en TN-skÀrm med lÀgre upplösning.

Allt i allt, om du vill ha en bÀrbar dator som inte kostar en förmögenhet att köpa och som ÀndÄ ger tillrÀckligt bra specifikationer, kommer LENOVO IdeaPad S340 att vara en mycket attraktiv produkt för dig.

5. Acer Aspire 5

Billigaste bÀrbara datorn för studenter

Mycket billiga AMD-processorer Àr mycket effektiva AMD Vega-grafik Àr bÀttre Àn Intel-integrerad grafik LÄg RAM-minne Processorkraft Àr mindre

Visa: 15,6 tum (1920 x 1080) | CPU-stöd: Upp till AMD Ryzen 7 3700U | RAM-stöd: 8 GB | Max GPU-stöd: AMD Radeon Vega 10

Acer Aspire 5 Àr en unik bÀrbar dator och den skiljer sig ganska frÄn de andra bÀrbara datorerna pÄ listan. Det hÀr Àr den enda bÀrbara datorn hÀr som Àr baserad pÄ AMD-chipset och AMD har sÀkert ocksÄ förÀndrat marknaden för bÀrbara datorer. Den bÀrbara datorn i sig Àr ganska minimal och kommer i vit fÀrg. Den bÀrbara datorn har en 15,6-tums skÀrm med en upplösning pÄ 1920 x 1080, vilket Àr fantastiskt för priset.

Eftersom den hÀr bÀrbara datorn Àr baserad pÄ AMD-chipset kommer den med AMD Vega-grafik, som Àr ganska bÀttre Àn den integrerade grafiken hos Intel. Processorkraften hos den hÀr bÀrbara datorn Àr ganska genomsnittlig, eftersom dessa AMD-processorer har relativt lÄg enkÀrnig prestanda och det bara finns fyra kÀrnor ocksÄ.
Sammanfattningsvis Àr Acer Aspire 5 en av de billigaste bÀrbara datorerna du kan fÄ tag pÄ och du borde kunna hantera de flesta arbetsbelastningar som studenter stöter pÄ.

Relaterade Artiklar

Back to top button