"Black Widow" kommer att ha biopremiär och Disney+ den 9 juli

“Black Widow” kommer att ha biopremi√§r och Disney+ den 9 juli

Teaterlanseringar har varit en stenig händelse sedan pandemins början. Filmer som , och har hoppat direkt till streamingtjänster, vissa med extra avgifter inblandade. följer nu efter den 9 juli, men det hoppar inte över biografer.

Den 9 juli kan du välja var du vill se , på storskärmen eller din startskärm. Var och en har sina fördelar såklart, de flesta teatrar har större skärmar och bättre surroundljud än de flesta hem. Men ditt hem är närmare, fyllt med mindre människor, och popcornen är billigare.

Men tro inte att ett Disney+-abonnemang ger dig omedelbar tillgång. Gilla och , kommer att vara en premiäråtkomstfunktion och kostar extra utöver ditt vanliga abonnemang. Marvel meddelade så mycket i en tweet, men det stod inte vad Premiere Access skulle kosta.

Black Widow på bio 9 juli och på @DisneyPlus med Premier Access. Ytterligare avgifter krävs. pic.twitter.com/MSLHxk6Eez

‚ÄĒ Marvel Studios (@MarvelStudios) 23 mars 2021

När du träffade Premiere Access var du tvungen att betala $30 extra utöver ditt Disney+-abonnemang för att se det tidigt. (som också gick på bio samtidigt) kräver samma avgift på $30. Så småningom tappade avgiften och kommer att följa efter den 4 juli. Det är naturligt att det kommer att kosta $30 att låsa upp omedelbart och så småningom kommer att bli det free för alla Disney+-prenumeranter.

30 USD kan tyckas vara mycket att titta p√• en film p√• en tj√§nst du redan betalar f√∂r, men j√§mf√∂rt med biljetter f√∂r en familj, tillsammans med dyra popcorn och l√§sk, kan du komma ut och spara pengar. Men som alltid finns det en avv√§gning f√∂r varje val du g√∂r. Du n√∂jer dig antingen med en mindre sk√§rm f√∂r bekv√§mlighets skull, eller v√§ntar l√§ngre p√• ett b√§ttre pris. √Ąnd√• √§r val en bra sak. Och det b√∂rjar se ut som att fler valm√∂jligheter √§r det nya normala.

Du kan se på Disney+ och på bio den 9 juli.