Boost Mobiles "Carrier Crusher"-erbjudande Àr för billigt

Boost Mobiles “Carrier Crusher”-erbjudande Ă€r för billigt

Boost Mobile Ă€r tillbaka med Ă€nnu ett “Carrier Crusher”-erbjudande, och den hĂ€r gĂ„ngen ger det kunderna en snygg 5G-smarttelefon och ett Ă„rs 5G-tjĂ€nst, allt för en lĂ„g avgift. Tidigare erbjudanden erbjöd bara rabatter pĂ„ telefonabonnemang, men den hĂ€r gĂ„ngen fĂ„r du en 6,5-tums Android-telefon och 5G-tjĂ€nst i 12 mĂ„nader för 199 USD.

Ja, det Àr en engÄngsbetalning och du fÄr obegrÀnsade samtal och sms, tillsammans med 1 GB 5G-data för $200. Och Àven om det lÄter som en skrikande bra affÀr, Àr det nÀstan för billigt. Det beror pÄ att Àven om de som har en budget kommer att uppskatta rabatten, kommer de flesta snabbt att gÄ över planens begrÀnsade 1 GB data före slutet av mÄnaden.

Boost Mobile förstÄr dock att 1 GB kanske inte rÀcker för alla, varför du kan fÄ samma telefon och hantera 5 GB mÄnadsdata för $279. Eller sÄ kan kunderna bli Ànnu större genom att fÄ telefonen, ett Ärs tjÀnst och 15 GB mÄnadsdata för $340. 5GB-planen lÄter som en bra mellanvÀg och Àr förmodligen dÀr den hÀr affÀren borde ha börjat.

För de som undrar kommer detta Crusher-erbjudande med Boost Mobile Celero 5G-smarttelefonen. Den har en 6,5-tums HD-skÀrm med ett urtag för den frÀmre kameran. Telefonen drivs av en MediaTek-processor med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme, tillsammans med ett 4 000 mAh batteri som Àr tillrÀckligt bra för hela dagen. Det finns tre kameror pÄ baksidan, förvÀnta dig bara inte Samsung Galaxy-liknande prestanda frÄn dessa kameror.

Även om det hĂ€r erbjudandet inte Ă€r för alla, Ă€r det verkligen ett giltigt alternativ för vissa kunder. Det Ă€r vĂ€rt att notera att Celero 5G-telefonen vanligtvis kostar $139, medan du kan fĂ„ samma 1GB 5G-telefonplan för $10 i mĂ„naden, vilket kommer ut pĂ„ $260 före skatt och avgifter. SĂ„ Ă€ven om detta inte Ă€r en galen rabatt, Ă€r det vĂ€rt att övervĂ€ga för dem som har en budget.

Boost Mobiles senaste Carrier Crusher-affÀr med en telefon och 1-Ärs 5G-tjÀnst för 199 $ Àr tillgÀnglig frÄn och med idag hos ÄterförsÀljare eller Boosts onlinebutik.