‘Bridgerton’ sĂ€song 2 avslutas med ny bild frĂ„n “Lady Whistledown”

Mina damer och herrar, vi har en ny del nyheter frÄn Lady Whistledown sjÀlv. Det ser ut som att filma pÄ sÀsong 2 av det omÄttligt populÀra Netflix-perioddramat Bridgerton, som följer de romantiska förvecklingarna av herrar och damer frÄn Regency-eran, har avslutats, enligt en tweet frÄn seriestjÀrnan Nicola Coughlan.

Coughlan, som spelar Penelope Featherington, en olycksförĂ€lskad dam som ocksĂ„ skriver skandalösa skvallerspalter under namnet Lady Whistledown, tog en bild av en vackert dekorerad tĂ„rta toppad med en fjĂ€derpenna och blĂ€ck, tillsammans med orden “That’s a wrap! ” klottrade i botten. Bilden Ă„tföljdes av nĂ„gra ord av tacksamhet och spĂ€nning inför slĂ€ppet av programmets andra sĂ€song, tillsammans med ett kryptiskt meddelande om hennes karaktĂ€r, Penelope.

KOLLIDERARE VIDEO FÖR DAGEN

SÀsong 2 av Bridgerton, liksom den första sÀsongen, kommer att baseras pÄ Julia Quinns serie böcker. Denna gÄng dock istÀllet för att följa Daphne Bridgerton, spelad av Phoebe Dynevor, SÀsong 2 kommer att följa Bridgertons Àldsta syskon, Anthony, spelad av Jonathan Bailey, nÀr han navigerar i en kÀrlekstriangel som involverar tvÄ systrar i hans försök att gifta sig vÀl för familjen Bridgertons skull.

Lite har dock slÀppts om Penelope Featheringtons förvecklingar, men avslöjandet av hennes status som Lady Whistledown höjer verkligen insatserna för hennes karaktÀr. En stor del av skÄdespelarna frÄn sÀsong 1 kommer att ÄtervÀnda, inklusive Claudia Jessie som Penelopes vÀn, Eloise Bridgerton, Dynevor som Daphne, och Julie Andrews som Lady Whistledowns röst. Nykomlingar för sÀsong 2 inkluderar Rupert Evans som en yngre version av Bridgerton-familjens patriark Edmund Bridgerton, samt Simone Ashley som Kate Sharma och Charithra Chandran som Edwina Sharma, de senaste tillskotten till Society som kommer att hamna involverad med Anthony.

SĂ€song 2 av Bridgerton kommer att slĂ€ppas 1814 – eller snarare 2022. Inget exakt slĂ€ppdatum har angivits. Bridgerton SĂ€song 1 Ă€r för nĂ€rvarande tillgĂ€nglig att streama exklusivt pĂ„ Netflix. Kolla in Coughlans tweet nedan:

FORTSÄTT LÄSA: “Bridgertons Julie Anne Robinson och Adjoa Andoh anpassar Vanessa Rileys “Island Queen” för tv

Relaterade Artiklar

Back to top button