De 5 bÀsta vÀxelriktarna för din bil

De 5 bÀsta vÀxelriktarna för din bil

Nuförtiden har de flesta nyare fordon en USB-port eller tvÄ för laddning av smartphones, men det Àr det. Och oavsett om du har USB-portar eller inte, drar de flesta inte ut tillrÀckligt med ström för större tillbehör. SÄ om du vill ladda flera enheter samtidigt, köra en bÀrbar dator eller till och med driva ett kylskÄp för att leva det dÀr vanlivet, Àr dessa de bÀsta strömriktarna för din bil.

Vad ska man leta efter i en Power Inverter?

Att skaffa en strömriktare till din bil Ă€r en ganska enkel uppgift. Även om namnet lĂ„ter skrĂ€mmande, Ă€r det helt enkelt en enhet som omvandlar din bils likström till vĂ€xelström. Sedan kan du anvĂ€nda det för att driva eller ladda telefoner, bĂ€rbara datorer, spelkonsoler och alla typer av tillbehör eller till och med smĂ„ apparater.

En vÀxelriktare Àr inte ett bÀrbart batteri, och du behöver inte komma ihÄg att ladda det före anvÀndning, eftersom de inte hÄller en laddning. IstÀllet omvandlar den din bils kraft till anvÀndbar energi för pluggar, USB-laddningsportar och mer för att driva andra saker.

Vad du letar efter och i slutÀndan köper beror pÄ dina behov.

Funktioner: Om du bara behöver en USB-port eller tvÄ, eller en mer kraftfull USB, kommer en enkel inverter att rÀcka. Men om du behöver ett AC-uttag för att köra en bÀrbar dator, kylskÄp, kompressor eller andra tillbehör, vÀlj nÄgot med fler portar och alternativ.
Kraft: Vad du vill driva avgör hur stor vĂ€xelriktare du köper. Även en liten 200w strömriktare med en vĂ€ggkontakt och vissa USB-portar kommer enkelt att driva och ladda en 15-tums MacBook Pro, eftersom de vanligtvis kommer med 85w laddare. Ett Dometic-kylskĂ„p kommer att behöva mer kraft, och nĂ„got som en 600w mikrovĂ„gsugn behöver cirka 1000w frĂ„n början till slut.
Pris: För under 100 $ kan du köra hundratals föremÄl med en vÀxelriktare. Om du bara behöver lite ström, kommer en prisvÀrd vÀxelriktare för $25 att rÀcka. LÀs vidare för att se vÄra rekommendationer.

BĂ€sta totalt: Ampeak 2000w

VÄrt bÀsta val gÄr till Ampeak, som erbjuder vÀxelriktare i alla olika former och storlekar. Ampeak 2000w Àr ett utmÀrkt val eftersom den har mer kraft Àn de flesta nÄgonsin kommer att behöva, packar tre AC-uttag, en USB-port och en digital display som visar anvÀndning. Med detta kan du enkelt köra ett kylskÄp, en elektrisk motorsÄg och mycket mer direkt frÄn din bil. Du mÄste koppla den till batteriet, men du har konstant och stabil ström till hands.

BÀst överlag

Amazon

159,99 USD
169,99 $ Spara 6 %

BĂ€sta pris: Bestek 300w

NÀr det gÀller övergripande anvÀndning och vÀrde Àr Bestek 300w perfekt för priset. IstÀllet för att vilja driva en motorsÄg, antar vi att den genomsnittliga personen vill ladda nÄgra bÀrbara datorer, en surfplatta, kanske nÄgra DJI-batterier och hÄlla sina telefoner toppade. Om det Àr du, Àr 300 watts uteffekt den perfekta lösningen med tvÄ AC-uttag och dubbla USB-portar.

Anslut detta snabbt till 12V cigarettÀndaren, sÄ Àr du redo för camping, bilresor och mer.

BÀsta vÀrde

BÀsta bÀrbara alternativet: Energizer 500w Dual

Om du letar efter nÄgot lite mer portabelt och mÄngsidigt Àn Bestek i vÄr senaste rekommendation, övervÀg Energizer 500w dual power inverter. Du kan koppla in den i cigarettÀndaruttaget och klÀmma den till batteripolerna, vilket ger dig fler anvÀndningsmöjligheter. För att inte nÀmna det erbjuder tvÄ AC-uttag och fyra USB-portar, som kan köra (eller ladda) sex enheter Ät gÄngen. TÀnk pÄ att 12V cigarettÀndaruttaget endast levererar 120-160 watt. För att fÄ hela 500w för strömkrÀvande enheter mÄste du ansluta den till batteriet.

BÀsta bÀrbara

Mest kompakt: Bestek 150w Cup Power

De flesta mÀnniskor behöver inte massor av extra kraft i sitt fordon, vilket Àr anledningen till att denna lilla kompakta mugghÄllare Àr perfekt. Bestek 150w erbjuder inte massor av juice, men du fÄr tvÄ USB-portar och ett AC-uttag för att driva bÀrbara datorer eller spelkonsoler. Det rÀcker bara för att ge dig fler alternativ medan du reser eller fÄr en Àldre bil att kÀnnas ny.

Mest kompakt

Mest effekt: Energizer 4000w

Sist men inte minst Ă€r den vansinnigt enorma Energizer 4000w modifierade sinusvĂ„gseffektomriktaren. Detta levererar 4000w kontinuerlig kraft för medicinsk utrustning, ett kylskĂ„p, elverktyg, DJ-högtalare och mer – plus det kan erbjuda 8000w toppeffekt.

Även om den hĂ€r bilströmvĂ€xelriktaren inte Ă€r laddad med massor av portar och tillval, fĂ„r du tvĂ„ AC-uttag och tvĂ„ USB-portar tillsammans med stadig stabil ström frĂ„n ett mĂ€rke som alla kĂ€nner till och litar pĂ„. I lĂ„dan fĂ„r du bĂ„de en 12v kabelsats för att koppla den permanent till ditt bilbatteri och snabba batteriklĂ€mmor alligatorkablar, vilket Ă€r trevligt. Det Ă€r dyrt men packar galet mycket kraft och Ă€r METLab-godkĂ€nd för akut anvĂ€ndning.

Mest makt