De bÀsta skinnen och omslagen till PlayStation 5

BĂ€sta skinn: dbrand

Oavsett om det Ă€r en telefon, bĂ€rbar dator eller ja, din PS5, dbrand vinner alltid loppet nĂ€r det kommer till kvalitetsskinn och dekaler. Även om alternativen för PS5 Ă€r mycket mer begrĂ€nsade Ă€n de andra prylar som dbrand stöder – dbrand erbjuder bara skal för mittsektionen av konsolen i bara tre fĂ€rger – kvalitetsmaterialen företaget Ă€r kĂ€nt för finns dĂ€r. Om du inte har nĂ„got emot det begrĂ€nsade urvalet Ă€r det lĂ€tt det bĂ€sta valet.

Massor av mönster: Skinit

Letar du efter massor av design av hög kvalitet? Skinit har bÄde dig och din konsol tÀckta. Tillsammans med ett stort utbud av mÀrken och artister har Skinit skins för nÀstan allt du kan tÀnka dig. Sport, Marvel och helt enkelt cool design kan alla hittas pÄ Skinit och ocksÄ officiellt licensierade. Du kan fÄ skal för varje konsolsida och verkligen dekorera ditt system i vilken stil du vill.

Vad du Àn vill: DecalGirl

DecalGirl har allt. Det Àr ingen överdrift, eftersom DecalGirl Àr en plattform för anvÀndare att ladda upp och designa skal för att dela med alla andra. FrÄn de mest obskyra fandomarna till vackra konstverk, det kommer att finnas pÄ DecalGirl. Och om det pÄ nÄgot sÀtt inte finns nÄgot som passar dig, sÄ lÄter DecalGirl dig ladda upp vilken bild du vill förvandla till ett skal.

Mörkt lÀge: dbrand Dark Plates 2.0

Efter att ha undvikit nÄgra juridiska problem frÄn Sony Àr Dark Plates tillbaka mer juridiskt distinkta Àn nÄgonsin tidigare.

Dark Plates 2.0 frĂ„n dbrand har fortfarande utseendet pĂ„ PS5, men med nĂ„got annorlunda form och nya ventiler för förbĂ€ttrat luftflöde. Den kan ocksĂ„ innehĂ„lla en ljusremsa och dekal för mitten av konsolen om du vill ha lite extra stil. De Ă€r fantastiska tallrikar och ett av de bĂ€sta alternativen för ersĂ€ttningsplĂ„tar frĂ„n tredje part. Sony Ă€r vĂ€ldigt beskyddande av PS5:s design och har slagit ner ersĂ€ttningsplattor frĂ„n andra företag, inklusive de ursprungliga Dark Plates – förhoppningsvis kan dbrand klara sig ett helt Ă„r den hĂ€r gĂ„ngen utan att höra frĂ„n Sonys advokater.

Även om Dark Plates tas ner igen, slĂ€pper Sony Ă€ntligen sina swap-out-plattor i januari 2022. De kommer att finnas tillgĂ€ngliga i “Midnight Black” och “Cosmic Red”, vilket borde fĂ„ din konsol att se positivt ut.

Omfattande anpassning: ColorWare

Om du vill att dina PS5-ersĂ€ttningsplattor ska ha vilken fĂ€rg som helst under regnbĂ„gen, gör ColorWare gĂ€rna det. Dessa konsolplattor kan komma med vilken fĂ€rg eller textur du vill, tillsammans med ett skal för mitten i olika stilar. Finishen Ă€r utmĂ€rkt, och det betyder att varje del av din konsol kan vara precis vad du vill ha – om Ă€n för en premie.

NÀr det gÀller den juridiska situationen nÀmner ColorWare inget direkt om det, och det verkar som om det inte har hamnat i nÄgra problem Àn. Huruvida det kommer att förbli sant i lÀngden Àr en annan sak, men i skrivande stund borde du klara dig.

Related Articles

Back to top button