Deal Alert: Spara $50 pÄ de fÀrgglada nya iMac-datorerna pÄ Amazon

Vill du köpa en av Apples fÀrgglada nya iMac? Nu Àr den perfekta tiden, eftersom Amazon har sÀnkt 50 $ av det totala priset för den 8-kÀrniga 24-tums iMac, antingen i silver eller blÄtt. Datorn Àr ett utmÀrkt val för din familjedator, men den kan ocksÄ förgylla ditt hemmakontor.

Dessa omgjorda M1 iMac har Apples fantastiska nya M1-kretsuppsÀttning tillsammans med andra stensolida specifikationer som 8 GB RAM, 8-kÀrnig CPU och GPU:er och upp till 256 GB SSD-lagring. Den har ocksÄ en 4,5K Retina-skÀrm (med 500 nits ljusstyrka och ett P3-brett fÀrgomfÄng), en 1080p HD FaceTime-kamera, en studiokvalitet med tre mikrofoner, ett ljudsystem med sex högtalare, tvÄ Thunderbolt/USB 4-portar , och upp till tvÄ USB 3-portar, medan Wi-Fi 6 och Bluetooth 5.0 sÀkerstÀller snabba och pÄlitliga anslutningar runt om.

iMac:s tunna 11,5 mm design betyder att den inte tar mycket plats pĂ„ ditt skrivbord eller bĂ€nkskiva, och de djĂ€rva fĂ€rgerna ger ett stĂ€nk av personlighet till vilket rum som helst. Du kan ocksĂ„ para ihop dina favorittillbehör med den, som Magic Mouse, Magic Keyboard, Magic Trackpad eller – naturligtvis – dina AirPods.

Deal Alert

2021 Apple M1 iMac

Spara $50 pÄ nya Apple M1 iMac i blÄtt eller grönt under en begrÀnsad tid pÄ Amazon.

Related Articles

Back to top button