Den nya iPhone SE har en prisvÀrd kraft

Den nya iPhone SE har en prisvÀrd kraft

Apple höll precis sitt första event 2022, kallat “Peek Performance” och tillkĂ€nnagav den nya och förbĂ€ttrade tredje generationens iPhone SE 5G. Med nĂ„gra vĂ€lbehövliga uppdateringar Ă€r denna version nu en av de bĂ€sta budgetvĂ€nliga smartphones pĂ„ marknaden.

Notera: iPhone SE 5G debuterade under Apples Peek Performance-evenemang tillsammans med M1 iPad Air, M1 Ultra-processorn, Apples nya Mac Studio-dator och Studio Display.

Du kan kolla in alla produkter som annonseras pÄ Peek Performance i vÄr detaljerade sammanfattning.

Den nya smarttelefonen liknar den nu tidigare versionen, med den fysiska hemknappen för navigering och Touch ID för sĂ€kra inloggningar och onlineköp, samt en enda kamera pĂ„ baksidan. Den har ocksĂ„ en 4,7-tums nĂ€thinnaskĂ€rm, en IP67-klassificering för skydd mot damm och vatten och en hĂ„llbar design med aluminium av flyg- och rymdkvalitet och ultratĂ„ligt glas pĂ„ fram- och baksidan av telefonen – samma glas som finns pĂ„ baksidan av iPhone 13.

Apple superladdade ocksÄ telefonens interna delar för första gÄngen sedan 2020, och detta Àr den verkligt spÀnnande delen. Den nya iPhone SE rockar Apples imponerande A15 Bionic-chip, samma som i sina mer premiummodeller. Den Àr snabbare Àn iPhone 8 och alla andra Àldre modeller. Detta kommer att göra det lÀttare för dig att njuta av snabbare appstart och rullning, och den kommer att vara mer Àn kapabel att hantera intensiva arbetsbelastningar och krÀvande uppgifter.

Telefonens bakre 12 MP-kamera, tillsammans med telefonens A15 Bionic-chip, ger kraftfull och avancerad datorfotografering till hands. Du kommer att se fler detaljer, djÀrvare och mer exakta fÀrger och minskat brus. Den har ocksÄ Smart HDR4, fotografiska stilar, Deep Fusion och förbÀttrad hudtonsdetektion, vilket kommer att förbÀttra hur fÀrger ser ut och minska oönskat brus, och se till att dina bilder alltid ser bra ut, oavsett tid pÄ dygnet eller ljus du befinner dig i.

Även om inga detaljer nĂ€mndes, nĂ€mnde Apple ocksĂ„ att batteritiden Ă€r förbĂ€ttrad för den hĂ€r telefonen, tack vare den senaste generationens batterikemi, en mer kompakt formfaktor och “tight integration” med iOS 15. Den Ă€r kompatibel med Qi-certifierade laddare för trĂ„dlös laddning, och stöder Ă€ven snabbladdning nĂ€r du har brĂ„ttom.

Apple har lagt till 5G-stöd för snabbare upp- och nedladdningar, lÀgre latens, smidigare onlinespel, HD Facetime-samtal och bÀttre upplevelser oavsett var du gÄr. Det sa ocksÄ att telefonen kommer att fÄ de senaste iOS-uppdateringarna under mÄnga Är framöver. Modellen ser ut att vara ett utmÀrkt val för dem som vill uppgradera sin gamla iPhone SE samtidigt som de hÄller en budget eller för alla som vill kliva in i Apples ekosystem.

Priset för den nya iPhone SE börjar pÄ $429, och den kommer i tre fÀrger: midnatt, stjÀrnljus och (PRODUCT)RED. Du kan ocksÄ vÀlja hur mycket lagringsutrymme du vill ha, med alternativ som strÀcker sig frÄn 64-256 GB. Den Àr tillgÀnglig frÄn och med den 18 mars och du kan göra din förbestÀllning av den pÄ Apples hemsida eller i Apples butiker redan fredagen den 11 mars.

Med det kraftfulla A15-chippet, hastigheten pÄ 5G, förbÀttrad hÄllbarhet och ett lÄgt pris kan det hÀr bara vara din nya telefon.