Det senaste tillÀgget till LEGO Technic Line Àr Ferrari 488 GTE

Det senaste bidraget frĂ„n LEGO Ă€r den fĂ€rgglada LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse #51.” Racerbaneikonen med 1 677 delar Ă€r duplicerad i imponerande detalj för att fĂ„nga den iögonfallande skönheten och italienska andan hos dess motsvarighet i full storlek. Setet kommer att finnas tillgĂ€ngligt för $169,99 den 1 januari 2021 frĂ„n LEGO och andra globala Ă„terförsĂ€ljare.

Racerbilsreplikan Àr laddad med autentiska funktioner, inklusive frÀmre och bakre fjÀdring, en V8-motor med rörliga kolvar, aerodynamiska kurvor, en trefÀrgad lackering, sponsorklistermÀrken, original tÀvlingsnummer och en ratt med det ikoniska Prancing Horse-mÀrket.

“Att fĂ„ chansen att Ă„terskapa en Ferrari i LEGO Technic-form Ă€r en absolut barndomsdröm som gĂ„r i uppfyllelse”, sĂ€ger Lars Krogh Jensen, LEGO Technic designer. “Ferrari Ă€r kĂ€nda för sina helt otroliga fordon sĂ„ jag visste att jag var tvungen att tĂ€nja pĂ„ grĂ€nserna för LEGO Technic-systemet för att göra rĂ€ttvisa Ă„t den dominerande racerbaneidolen. Den hĂ€r modellen fĂ„ngar den ikoniska bilens sofistikerade silhuetter samtidigt som den hyllar dess ingenjörskrafter för att fĂ„nga den sanna essensen av 488 GTE.”

LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” Ă€r den första Ferrari-modellen designad för LEGO, men en fortsĂ€ttning pĂ„ ett 15-Ă„rigt samarbete mellan de tvĂ„ mĂ€rkena. Det Ă€r ocksĂ„ en av mĂ„nga roliga Technic superbilsbyggen som erbjuds av LEGO. Du kan köpa det episka Ferrari-setet för $169,99 genom LEGO eller andra globala Ă„terförsĂ€ljare nĂ€r det Ă€r tillgĂ€ngligt den 1 januari 2021.

KĂ€lla: LEGO

Related Articles

Back to top button