Disney+ kommer att höja sitt pris för första gÄngen till $7,99 per mÄnad

Disney+ kommer att höja sitt pris för första gÄngen till $7,99 per mÄnad

Disney+ planerar att höja sitt pris för första gÄngen. Prishöjningen pÄ $1 kommer att ge basprenumerationen till $7,99 i mÄnaden. Om du har en Ärlig plan, kommer din nÀsta faktura att sÀtta tillbaka $79,99. Och Disney-paketet, som inkluderar Disney+, Hulu och ESPN+, kommer att öka till $13,99 i mÄnaden. Du fÄr dock en kort uppskov, Disney kommer inte att höja priserna förrÀn i mars 2021.

Nyheten kom efter en virvelvind av en dag nÀr Disney meddelade att tio nya Marvel-serier, tio nya serier, 15 nya Disney live-action, animationer och Pixar-serier, plus ytterligare 15 Disney live-action, animationer och Pixar-filmer skulle slÀppas direkt pÄ Disney+ under de nÀrmaste Ären. Sammanlagt Àr det femtio nya projekt som kommer till streamingtjÀnsten.

Under de nÀrmaste Ären kommer ungefÀr 10 @Marvel-serier, 10 @StarWars-serier, 15 Disney-liveaction-, @DisneyAnimation- och @Pixar-serier, plus 15 helt nya Disney-liveaction-, Disney Animation- och Pixar-funktioner att slÀppas direkt pÄ @DisneyPlus.

— Disney (@Disney) 10 december 2020

FramstÄende inkluderar en serie och en serie, som ligger i samma tidslinje som . Rosario Dawson kommer att spela Ahsoka, en karaktÀr som hon just tog pÄ sig i en gÀstplats i För Marvel-fans kommer Disney+ att fÄ en 2022, tillsammans med en serie shorts med titeln

MÄnga av tillkÀnnagivandena, som , kom med lite mer Àn en logotyp, Àven om vissa gillar nÀmnde vem som skulle spela i stycket. NÀr det gÀller , var det inte en överraskning för Ewan McGregor som listades för showen, men att se Hayden Christiensen omtalad för rollen som Darth Vader utlöste en viss chock.

Det Àr i alla fall uppenbart att Disney har för avsikt att investera mycket pengar i sin ursprungliga programmering för streamingtjÀnsten Disney+. Och precis som Netflix och dess nÄgot frekventa prishöjningar, verkar Disney vilja fÄ tillbaka en del av den kostnaden förr Àn senare.

Nya Àventyr. Nya original. OÀndliga möjligheter. Alla dessa och mer kommer exklusivt till #DisneyPlus. pic.twitter.com/NMKMz75PdS

— Disney+ (@disneyplus) 11 december 2020

Men för $7,99 i mÄnaden Àr det fortfarande en konkurrenskraftig tjÀnst. Du fÄr trots allt 4K och fyra samtidiga streams till det priset. Netflix basplan Àr $8,99 i mÄnaden och inkluderar inte 1080p (för att inte tala om 4) eller samtidiga strömmar. Och HBO Max kostar hÀpnadsvÀckande $14,99 i mÄnaden, Àven om Warner Bros. lovade att slÀppa alla filmer pÄ biografer och pÄ streamingtjÀnsten samma dag nÀsta Är.

För nu, om du vill undvika den eventuella prisökningen sĂ„ lĂ€nge som möjligt, har du bara ett alternativ – gĂ„ med i den Ă„rliga planen. Disney+ kommer inte att se prishöjningen förrĂ€n i mars, och om du betalar ett Ă„r i förskott kommer du att vara tĂ€ckt till slutet av den perioden. En sak Ă€r sĂ€ker, alla streamingtjĂ€nster höjer sina priser förr eller senare.

KĂ€lla: The Wat Disney Company