En ny "Fortnite"-prenumeration erbjuder skinn och V-Bucks för $12 per mÄnad

En ny “Fortnite”-prenumeration erbjuder skinn och V-Bucks för $12 per mĂ„nad

Epic’s blev spelvĂ€rldens 800 punds gorilla genom att vara det free att spela…men det finns fortfarande mĂ„nga sĂ€tt att betala för det. Förutom att köpa “V-Bucks” för kosmetika med riktiga pengar, kan spelare köpa Battle Pass för varje sĂ€song för … andra skinn, kosmetika och V-Bucks. Nu finns det ett mĂ„nadsabonnemang som ger dig…skinn, kosmetika och V-Bucks.

Om det lĂ„ter förvirrande sĂ„ Ă€r det det. HĂ€r Ă€r affĂ€ren: Battle Pass kostar cirka $10 per “sĂ€song”, ett tidsbestĂ€mt evenemang med speciella vapen och spelelement som varar mellan en och tvĂ„ mĂ„nader. Spelare kommer att tjĂ€na tillbaka nĂ„gra hundra V-bucks som ingĂ„r i det, tillrĂ€ckligt för att fĂ„ ett mellanskiktsskinn eller emote, förutsatt att de gĂ„r igenom alla “nivĂ„er” för att lĂ„sa upp allt (vilket inkluderar Ă€nnu mer skinn och kosmetika du fĂ„r för free).

Det nya “Crew”-prenumerationen kostar $12 i mĂ„naden, varje mĂ„nad, och det inkluderar free tillgĂ„ng till det Battle Pass som för nĂ€rvarande Ă€r aktivt, plus extra bonusar. Dessa inkluderar 1000 fler V-Bucks varje mĂ„nad (vĂ€rde $10, vĂ€rt ett mellanklassskinn) och exklusiva skinn, vapen, emotes och andra godsaker som inte Ă€r tillgĂ€ngliga i lanthandeln eller bara i Battle Pass.

Spela filmen

Är det vĂ€rt den extra kostnaden? Det beror pĂ„ hur mycket du spelar – och tycker om –. Varken Battle Pass eller Crew ger nĂ„gon spelare nĂ„gon form av taktisk fördel i sjĂ€lva spelet: allt du kan betala för Ă€r helt kosmetiskt. Det Ă€r en av sakerna som har hĂ„llit spelare sugna pĂ„ under de senaste Ă„ren, förmĂ„gan att avstĂ„ frĂ„n att betala utan att kĂ€nna att du missar nĂ„got vĂ€sentligt.

Men $12 i mÄnaden Àr mycket skrap jÀmfört med nÄgot som $15 Game Pass pÄ Xbox, $10 PlayStation Plus eller till och med $5 per mÄnad Apple Arcade, som alla lÄter dig spela flera hela spel. Det hÀr verkar vara en bra affÀr bara om du spelar mer Àn nÄgot annat spel, och du verkligen gillar att samla pÄ dessa spelarskinn.

Åh, och det sĂ€ger sig sjĂ€lvt att Crew inte Ă€r tillgĂ€ngligt pĂ„ iOS, om du inte gör nĂ„gra intressanta lösningar. Se till att köpa Crew pĂ„ din “primĂ€ra” plattform, eftersom V-Buckarna som den kommer med bara kan lösas in dĂ€r.

KĂ€lla: Epic via Polygon