FörstÄ Smart Machine Software

FörstÄ Smart Machine Software

FörestÀll dig detta. TvÄ robotar som arbetar i en bilfabrik. En av dem fick precis reda pÄ att det har varit en förÀndring. LÄt oss sÀga att det Àr en förÀndring i hur motorer sÀtts ihop. Han förstod det. En robot berÀttade för den andra roboten om förÀndringen. Han förstod det ocksÄ. BÄda anpassade sig direkt.

Science fiction? Inte nödvÀndigtvis. Dessa saker hÀnder just nu. Om du Àr nyfiken pÄ hur, lÀs bara vidare nedan. Vi kommer att förklara hur modern mjukvara kommer att bana vÀg för framtiden.

Smarta maskiner och deras mjukvara

Varje modern enhet har nÄgon form av funktioner. Smart Machine, ANT-programvaran baserad pÄ avancerad funktionskomponent:

● Machine Connectivity skapar en djup integration mellan maskiner och programvara.

● SpĂ„rbarhet möjliggör spĂ„rningsprocesser i realtid.

● OperatörsvĂ€gledning, som hjĂ€lper operatörer att agera enligt teknikplan steg för steg.

Deras produkter anvÀnds i högteknologisk tillverkning. Och detta Àr bara början

Hur Smart Machines hjÀlper till att styra produktionen i realtid

En av huvudfunktionerna hos ANT Àr spÄrbarhet, som hjÀlper till att övervaka processer steg för steg. Mjukvaran gör det möjligt att spÄra i realtid och kontrollera vilket stadium produktionen Àr. Det lÄter dig ocksÄ kontrollera om du fortsÀtter enligt tekniken och planera eller verifiera produktens kvalitet. Systemet stödjer operatören genom att skicka enkla meddelanden direkt till maskinskÀrmen.

Hur uppkopplad teknik kommer att fungera i framtiden

Programvara för djupinlÀrning Àr inte den enda tekniken som förÀndrar vÀrlden. En annan skulle vara djup maskininlÀrning. Vad gör det sÄ speciellt? Programvara som den kan lÀra sig av de data som presenterades. NÀstan som en elev som gör sina lÀxor.

Att kombinera djupinlĂ€rning med maskininlĂ€rning Ă€r mjukvaruindustrins heliga graal. Det Ă€r vad alla futurister och science fiction-fans drömde om, och sĂ„ hĂ€r fungerar det. En maskin samlar in data, analyserar den och kommer till sin slutsats. Det kan vara vad som helst: frĂ„n mindre processförbĂ€ttringar till nĂ„gra större förĂ€ndringar. Sedan kan den dela sin idĂ© med en annan maskin. Den maskinen har sin egen data – som samlas in genom sina egna “upplevelser”. Med bĂ„da datamĂ€ngderna kan den maskinen nu börja sin egen analys.

Denna cykel kan fortsÀtta och fortsÀtta. Idéer kommer att resa mellan mach. Och precis som med lÀrande, ju mer du gör det, desto bÀttre blir du pÄ det.