Google tillkÀnnager nytt Wear OS

Google introducerade Android 12 vid I/O-evenemanget i Är och pratade ocksÄ om det nya Wear OS som det kommer att avslöja i samarbete med Samsung. Funktioner som avsevÀrt kommer att öka funktionaliteten hos de enheter som anvÀnds kan ÄteruppvÀcka marknaden för smarta klockor.

PÄ Ärets konferens Googles Vi fick mycket insikt i deras planer för bÀrbar teknologi. WearOS 3.0 en av höjdpunkterna. Wear OS-versionen, som kommer exakt 5 Är efter version 2.0, Samsung tillsammans med sitt partnerskap har det tagit med nÄgra funktioner som kommer att öka funktionaliteten. Detta var ytterligare ett tecken pÄ det vÀxande partnerskapet mellan de tvÄ företagen. Det nya Wear OS Àr Googles operativsystem och Samsungs bÀrbara teknologier i flera Är. Tizen Det kommer att vara en kombination av programvara installerad pÄ den.

Google arbetar med Samsung och har de senaste chipsen i den hÀr versionen. upp till trettio procent prestandaökning, Eftersom det finns en stÀndigt vÀxande utvecklargemenskap och frÄn förlÀngd batteritid nÀmnde:

Som grÀnssnitt anvÀnds ett nytt navigationssystem för att fÄ ditt arbete gjort snabbare. Medan Google Maps, Google Pay och Youtube Music-applikationer visas pÄ framsidan, ger den ocksÄ Fitbit-optimering för applikationer inom sportomrÄdet. Du kan ocksÄ anvÀnda den utan att behöva en telefon. Google kartor som kommer att stödja nedladdning av appar och offlinemusik Youtube musik och Spotify bland de angivna detaljerna.

Hur Àr det med Galaxy Watch du redan anvÀnder?

Samsung Àr pÄ kommande Galaxy WatchBekrÀftat att . kommer att fungera pÄ denna enhetliga plattform. Fitbits mest populÀra trÀningsspÄrningsfunktioner kommer ocksÄ att hjÀlpa plattformen att anvÀndas som ett hÀlsoverktyg. Vi vet att det inte kommer att minska mjukvarustödet för sina befintliga produkter pÄ tre Är. Samsunggör det möjligt för dig att överföra din hÀlsoinformation till din nya Galaxy Watch i framtiden. Vi kommer att lÀra oss mer detaljer i framtiden.

Relaterade Artiklar

Back to top button