Gör dig redo för Night City med Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition trÄdlös spelmus

Denna artikel publicerades ursprungligen den 15 oktober 2020.

Vi Ă€r bara lite över en mĂ„nad kvar till slĂ€ppet av CD Projekt Red’s Cyberpunk 2077. Och den hĂ€r gĂ„ngen kommer det inte att finnas nĂ„gra fler förseningar som stĂ„r i vĂ€gen för vĂ„r jungfru-stöt i Night City. För att fira den kommande lanseringen av det ambitiösa nya RPG har CD Projekt Red slagit sig ihop med olika mĂ€rken som Secretlab, Xbox, Seagate, Funko och till och med Adidas i namnet att hyppa saker.

rakblad har ytterligare en anledning att bli pumpad för spelet med tillkÀnnagivandet av den nya Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition. Denna supersnygga neongul/svarta version av Razers trÄdlösa spelmus Àr den perfekta följeslagaren för PC-spelare i spelet.

De Cyberpunk 2077 logotypen Ă€r framtrĂ€dande pĂ„ toppen av musen, medan Razer-logotypen lyser med en snygg, kontrasterande turkos i botten. Musen kommer med en löstagbar 2,4 GHz USB-dongel samt en laddningsdocka i liknande fĂ€rg. Åh ja, och rullhjulet, Razer-logotypen och basen pĂ„ laddningsdockan lyser turkos nĂ€r musen laddas. Detta Ă€r sĂ€kert nĂ„got Johnny Silverhand kommer att godkĂ€nna.

SpecifikationsmĂ€ssigt, förvĂ€nta dig exakt samma prestanda som en standard Razer Viper Ultimate: 2,4 GHz trĂ„dlös anslutning med hyperhastighet, över 70 timmars anvĂ€ndning vid full laddning, 5 inbyggda minnesprofiler och 8 programmerbara knappar pĂ„ Razer Synapse, och en Focus + Optical Sensor för den mest exakta musrörelsen – perfekt för att göra huvudbilder pĂ„ irriterande cybernetiska gĂ€ngmedlemmar.

Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition Àr för nÀrvarande pÄ förbestÀllning för 249,90 S$ (159,99 USD) och skickas den 23 november 2020. Om du inte kan fÄ nog av Cyberpunk 2077, Razer erbjuder ocksÄ ett komplett utbud av Razer Customs för Razer Gigantus V2 spelmattor och Razer Arctech Pro telefonfodral för ditt kompletta temanöje.


!

Relaterade Artiklar

Back to top button