HBO Max lanseras idag med “Friends”, “Doctor Who”, “Looney Tunes” och mer

HBO Max, den senaste streamingtjĂ€nsten som tĂ€vlar om dina dollar, tillkĂ€nnagav precis ett lanseringsdatum – 27 maj. TjĂ€nsten kommer att inrymma HBO och Warner Media-erbjudanden, inklusive DC-filmer, , , och flera original. Men för $14,99 Ă€r det ett av de dyraste streamingalternativen du kan köpa.


Uppdatering, 27/05/20: HBO Max Àr nu live och du kan prenumerera pÄ tjÀnsten idag.

.


https://www.youtube.com/watch?v=9yLNhhHs3-k

HBO gör allt för att fÄ sin nya tjÀnst pÄ marken. SÄ smÄningom kommer du att kunna se alla HBO-originalserier pÄ streamingtjÀnsten, Àven om du bara kan se nÄgra titlar vid lanseringen. Företaget spenderade ocksÄ mÀngder av pengar pÄ att köpa exklusiva rÀttigheter till populÀra program som och . Den sista showen var en viktig stridspunkt i vÄra TV-program för att samla ihop det.

Spela filmen

Men det Àr inte bara filmer och tv-serier du redan har sett, HBO Max planerar ocksÄ att lansera flera original. PÄ det mer barnvÀnliga spektrumet finns en ny serie och

Vuxna kommer att njuta av fortsÀttningar av , , och en Äterföreningsspecial. Sanna original inkluderar thrillers som och reality-tv som och . Den goda nyheten Àr att befintliga HBO-prenumeranter pÄ AT&T och HBO Now direktfakturering-prenumeranter kommer att fÄ HBO Max för free Alla andra mÄste betala 14,99 USD i mÄnaden.

Bara tiden fÄr utvisa om allt innehÄll Àr vÀrt det höga priset. En sak Àr sÀker, det finns inget slut i sikte för nya streamingtjÀnstdebuter.

via The Verge

Relaterade Artiklar

Back to top button