Herman Miller samarbetar med Logitech för att slÀppa ny US$1 495 Embody Gaming Chair

Herman Miller samarbetar med Logitech för att slÀppa ny US$1 495 Embody Gaming Chair

Herman Miller vill att spelare ska börja ta sin hÀlsa pÄ större allvar och det gör det genom att samarbeta med ledande PC-varumÀrke Logitech G att slÀppa den helt nya Förkroppsliga spelstol.

Spelstolen Àr designad utifrÄn den redan existerande Embody-stolen, med nÄgra Àndringar gjorda i den ursprungliga designen. Det mest iögonfallande Àr stolen som nu har en helsvart huvuddel med accenter i Logitechs signaturcyanfÀrg.

Med ett ögonkast kanske stolen inte liknar din typiska spelstol, med sin lÄgprofilerade design, men enligt Herman Miller kommer den fortfarande att kunna göra stor skillnad i din fysiologi nÀr du spelar. För att förhindra att tryck byggs upp pÄ delar som vanligtvis pressas mest nÀr man sitter, kommer spelstolen Embody med över 150 smÄ stöd runt stolen för att hjÀlpa till att fördela din vikt jÀmnare och frÀmja blodflödet till omrÄden som lÀndryggen, rumpan, och ben.

Embody kommer Àven med en Backfit-knopp som du kan anvÀnda för att justera vinkeln pÄ spelstolens ryggstöd, oavsett om du vill att den ska luta sig lite bakÄt för att bÀttre stödja din böjda rygg eller rÀta ut stolen och luta den framÄt för mer intensiva spelsessioner.

SÀtet kommer ocksÄ med kopparsmÀlt kylskumteknik för att förhindra vÀrmeuppbyggnad under spel, och för de som inte Àr ett stort fan av armstöd, kommer du att kunna sÀnka armstöden pÄ Embody-spelstolen till nÀstan lika lÄga som sittdyna.

En liten varning om spelstolen Embody Àr att den Àr ganska dyr, nÀr den kommer in kl 1 495 USD. Om du har pengar över och letar efter en ny spelstol som tar hand om din hÀlsa nÀr du spelar, kan du övervÀga att köpa Herman Miller x Logitech G Embody spelstol pÄ Herman Millers hemsida.

TyvÀrr finns det för nÀrvarande inga nyheter om Embody-spelstolen kommer att slÀppas utanför USA. Om du fortfarande letar efter en spelstol att köpa kan du övervÀga att kolla in alternativa mÀrken som Secretlab.


!