Huawei Watch GT 2 Pro lanseras i Singapore den 10 oktober för 398 S$

Huawei Watch GT 2 Pro lanseras i Singapore den 10 oktober för 398 S$

Den nya Huawei Watch GT 2 Pro Àr den senaste enheten att ansluta sig till en redan solid lineup av den kinesiska teknikjÀtten. Och singaporeaner kan se fram emot lanseringen 10 oktober.

DÀr Huawei Watch Fit gav nÄgot för fitnessentusiaster att se fram emot, kommer denna smartklocka att vara för dem som vill lysa upp sin vardag. Den senaste versionen av Watch GT 2-serien Àr den mest premium av gÀnget, med en ram i titan och en urtavla i safir som inte bara Àr hÄllbar utan ocksÄ riktigt snygg och snygg.

Huawei Watch GT 2 Pro har ocksÄ över 100 trÀningslÀgen, inklusive en mÀngd olika aktiviteter, tillsammans med utomhus- och vÀdervarningar för att göra ditt dagliga liv sÄ mycket bekvÀmare. Precis som Watch Fit Àr Watch GT 2 Pro utrustad med professionell hÀlsospÄrning i Huawei TruSeen 4.0+ pulsmÀtningsteknik som lÄter anvÀndare komma igÄng med sin hÀlsa dygnet runt.

Dessutom kommer den med en 2 veckor lÄng batteritid och trÄdlös laddning för extra bekvÀmlighet.

Huawei Watch GT 2 kommer att finnas tillgÀnglig i Singapore den 10 oktober och kommer att sÀljas för 398 S$. Den kommer att finnas tillgÀnglig pÄ alla Huawei Concept Stores, Singtel-butiker, utvalda konsumentelektronikbutiker, sÄvÀl som Huaweis flaggskeppsbutiker pÄ Lazada och Shopee.

Som en del av lanseringen av Watch GT 2 Pro kommer konsumenter som köper den ocksÄ att fÄ Huawei-premier, inklusive en 15W trÄdlös laddare och en brun lÀderrem, vÀrd S$106 totalt (sÄ lÀnge lagret rÀcker).


!