Huaweis 3 000 USD Foldable Mate X2 Àr nu tillgÀnglig i Kina

Huaweis 3 000 USD Foldable Mate X2 Àr nu tillgÀnglig i Kina

Den helt nya hopfÀllbara telefonen frÄn Huawei Àr hÀr, nÄgot.

Huaweis senaste version av den hopfÀllbara telefonen imponerar med en utökad intern skÀrm som mÀter 8 tum och en sekundÀr skÀrm pÄ utsidan som mÀter 6,45 tum. I likhet med Samsungs tillvÀgagÄngssÀtt med Galaxy Fold, vecklas den större skÀrmen ut frÄn insidan av enheten snarare Àn frÄn utsidan.

Men telefonen kommer sannolikt att se en begrÀnsad tilltal utanför Kina pÄ grund av bristen pÄ stöd för Googles tjÀnster. Körs pÄ EMUI 11.0 baserat pÄ Android 10 och telefonen kommer att vara bland de första telefonerna som uppdateras till Huaweis eget operativsystem HarmoyOS i april.

Den utökade interna skĂ€rmen pĂ„ Mate X2 har en upplösning pĂ„ 2480 x 2200, medan den yttre skĂ€rmen har en upplösning pĂ„ 2700 x 1160. De fyra bakre kamerorna har en 50-megapixel vidvinkel, en 16-megapixel ultrabred, en 12-megapixel telefoto med 3x optisk zoom och en 8-megapixel “SuperZoom”-kamera med 10x optisk zoom. Selfiekameran pĂ„ den yttre skĂ€rmen har en 16-megapixelkamera.

Kamera- och displayspecifikationerna Àr anmÀrkningsvÀrda Àn sÄ lÀnge och det ska bli spÀnnande att se hur telefonen kommer att recenseras av sina anvÀndare.

Mate X2 kommer att finnas tillgÀnglig i Kina för 2 785 USD med 256 GB internminne och 2 940 USD med 512 GB internminne. Telefonen kommer i fyra fÀrger blÄ, rosa, svart och vit.

Med lanseringarna av sĂ„dana utfĂ€llbara och rullbara telefoner som OPPO:s Rollable Concept Handset verkar det som om tekniken sakta kommer att ta över marknaden och som tekniknördar kan vi inte lĂ„ta bli att vara spĂ€nda pĂ„ vad som kommer hĂ€rnĂ€st. Vi behöver bara det för att bli billigare…


!