Hur man enkelt lÀgger till och tar bort PDF-sidor (steg-för-steg-guide)

Hur man enkelt lÀgger till och tar bort PDF-sidor (steg-för-steg-guide)

PDF – det finns knappast nĂ„gon person som inte Ă€r medveten om ord eller har anvĂ€nt detta filformat i vardagen!

Detta Ă€r det mest anvĂ€nda filformatet för informationsdelning. Även om man kan anvĂ€nda PDF-filer utan nĂ„gra krĂ„ngel, Ă€r redigering, av nĂ„got slag, ett lite tufft jobb.

I avsaknad av en pÄlitlig och livskraftig PDF-redigerare har mÀnniskor och företag en tuff tid. Det finns dock en lösning som har minskat alla krÄngel och hinder i PDF-redigering.

Om du ocksÄ behöver veta om sÀtt att lÀgga till och ta bort PDF-sidor pÄ det enklaste sÀttet sÄ Àr det hÀr inlÀgget det du behöver hÀnvisa till.

CocoDoc – PDF-redigering gjort rĂ€tt

Innan vi gÄr djupt in i detaljer om processen att lÀgga till och ta bort PDF-sidor, lÄt oss veta om verktyget som kommer att göra detta möjligt.

CocoDoc editor Àr ett globalt erkÀnt PDF-redigeringsverktyg som redan har vunnit miljontals hjÀrtan. Dess kundbas Àr spridd över hela vÀrlden.

I över 190 lÀnder Àr dess tjÀnster lÀttillgÀngliga. Det Àr en helt webblÀsarbaserad lösning som kommer att stÄ till tjÀnst utan att frÄga mycket.

Eftersom det har lyckats röra alla typer av kvalitetsstandarder, har mÄnga ledande plattformar som iLounge, The New York Times och CNET applÄderat det.

Med dess hjÀlp kan man enkelt:

Ta bort en PDF-sida som inte lÀngre behövs LÀgg till sida i PDF nÀr som helst och var som helst Gör oÀndliga redigeringar i den nya PDF-filen

Detta Àr bara en översikt över de omfattande funktionerna hos CocoDoc. Det finns mÄnga fler saker du kan göra med CocoDoc. Innan vi pratar om dem, lÄt oss ange nÄgra av de viktigaste egenskaperna hos CocoDoc som Àr avgörande.

Restriktion free tillgÀnglighet

CocoDoc Àr en oberoende onlineplattform som kan nÄs frÄn alla enheter och webblÀsare utan krÄngel. Den stöder alla ledande plattformar och operativsystem. Oavsett om du Àger en mobiltelefon eller bÀrbar dator kommer det inte att finnas nÄgra problem med att komma Ät CocoDoc.

För att lÀgga till eller ta bort PDF-sidor för att göra en pdf-fil mindre eller för att uppdatera den behöver man inte vara inblandad i trÄkig och tidskrÀvande installation och uppsÀttning.

Du kan ladda upp och ladda ner de riktade PDF-filerna frÄn olika plattformar som Google Drive, One Drive och DropBox.

Med ett enda klick Àr allt klart för att hjÀlpa dig. Kort sagt, det finns inget som kan hindra dig frÄn att lÀgga till eller ta bort PDF-sidor. CocoDoc har förenklat det till en sÄdan grad att ett barn utför uppgiften utan anstrÀngning.

SÀkerhet av högsta slag

Är det klokt att dela affĂ€rskritisk PDF utan ordentlig sĂ€kerhet och kryptering? Nej, det Ă€r det inte och CocoDoc förstĂ„r detta mycket vĂ€l. Det Ă€r dĂ€rför den erbjuder robusta sĂ€kerhetsfunktioner och faciliteter.

CocoDoc stödjer varje PDF-dokument med 256-bitars kryptering, dvs den högsta. Oavsett vilka PDF-filer som backas upp med sÄdan högklassig kryptering kommer inte att kunna attackeras av nÄgra sÄrbarheter i den virtuella vÀrlden.

För att fördubbla sÀkerheten erbjuder CocoDoc ett lösenordsskydd. TillgÀngligheten av denna funktion innebÀr att fÄ kontroll över PDF-Ätkomst. Du kan göra PDF-filerna lösenordsskyddade och förhindra oönskad Ätkomst till dem.

Brett utbud av PDF-mallar

NÀr man driver ett företag mÄste man ha tillgÄng till ett brett utbud av PDF-mallar.

Med CocoDoc kan man enkelt packa upp en enorm samling förgjorda och professionellt designade PDF-mallar. Dessa designs kommer att vara till din tjÀnst omedelbart och lÄter dig skapa PDF-filer efter behov av timmen.

Dessa mallar Àr mycket anpassningsbara. SÄ associerade detaljer kan lÀggas till.

E-skylt vid noll krÄngel

Det finns ingen andra uppfattning om att signerade PDF-filer Àr mer professionella. I vissa fall undertecknad

PDF-filer krÀvs för att uppfylla de juridiska konsekvenserna. CocoDoc lÄter dig signera PDF-filer av alla slag med full noggrannhet. Dessa digitala signaturer kan slÄ den verkliga signaturen pÄ alla fronter.

Hur kan CocoDoc hjÀlpa dig?

CocoDoc erbjuder en mycket förenklad process för att lÀgga till eller ta bort sidor pÄ PDF-filer. Det Àr sÄ enkelt och lÀtt att Àven en nybörjare inte har nÄgot krÄngel med bearbetningen.

HÀr Àr stegen som man mÄste följa för att fÄ detta att hÀnda:

Steg 1 – Besök CocoDocs officiella webbplats och logga in med det giltiga e-post-ID:t.

Steg 2 – Ladda upp den riktade PDF-filen med hjĂ€lp av onlineuppladdningsfunktionen pĂ„ CocoDoc.

Steg 3 – HĂ„ll muspekaren över miniatyren av den inriktade PDF-filen och klicka pĂ„ “Papperskorgen”-symbolen om du vill ta bort PDF-sidan eller pĂ„ “+”-tecknet om du behöver lĂ€gga till PDF-sidor.

Steg 4 – Rotera och arrangera om sidorna enligt kraven.

Steg 5 – Spara Ă€ndringarna och ladda ner eller spara den Ă€ndrade PDF-filen. Du kan ladda upp PDF-filen pĂ„ molnlagring och komma Ă„t den nĂ€r som helst och var som helst.

Ingen trodde nÄgonsin att det kunde vara sÄ enkelt att lÀgga till eller ta bort PDF-sidor som det Àr nu med CocoDoc.

Den hÀr typen av redigering har hjÀlpt företag eller privatpersoner att uppnÄ önskad PDF enkelt, snabbt och exakt.

Vilka Àr kostnaderna?

Att kÀnna till kostnaderna för processen Àr avgörande och denna faktor kan inte förbises. GlÀdjande nog har CocoDoc lyckats vinna vÄra hjÀrtan. Det erbjuder en free prova sina kunder. Under free test, kan man utnyttja dess tjÀnster utan nÄgra begrÀnsningar.

Under free testversion, ingen funktion har Àventyrats. Det Àr fullfjÀdrat. 14 dagar för en free test Àr tillrÀckligt med tid för att utforska alla dess faciliteter.

De som behöver utnyttja dess tjÀnster, bortom free testversion, har inget att oroa sig för eftersom dess betalda prenumerationer Àr mycket kostnadseffektiva.

Dess premiumprenumeration kommer bara att kosta dig $12 per mÄnad medan dess affÀrsprenumeration kommer att kosta dig $25 per mÄnad. Det Àr klart att kostnaden aldrig kan vara ett problem för dig nÀr du vill anvÀnda CocoDoc.

Avslutar

Varför spendera timmar och investera stora anstrÀngningar för att lÀgga till eller ta bort PDF-sidor?

Prova CocoDoc och lÀgg till och ta bort PDF-filer utan problem. Med detta verktyg kan man göra nödvÀndig redigering i den riktade PDF-filen med ett enda klick. Dess avancerade teknologi har gjort processen till en cakewalk. Utnyttja dess free testa idag och har en strömlinjeformad PDF-redigeringsmöjlighet.