Hur mycket molnlagring kan du fÄ gratis?

Vi gillar alla att fĂ„ saker gratis, och dĂ€rför försöker företag inom alla omrĂ„den alltid attrahera kunder genom att erbjuda nĂ„gra av sina tjĂ€nster utan att ta ut nĂ„gon avgift. Även om du betalar för en molnlagringslösning sĂ€kerstĂ€ller du att du fĂ„r fler funktioner och utrymme, finns det gratisalternativ som lĂ„ter dig spara Ă„tminstone en del av din data. En betald molnlagringslösning ger dig ocksĂ„ sĂ€kerhet och tillförlitlighet, men om du bara vill behĂ„lla nĂ„gra filer som inte Ă€r avgörande kan en gratis tjĂ€nst inte vara ett dĂ„ligt val.

Det Àr ÀndÄ viktigt att komma ihÄg begrÀnsningarna för gratis molnlagring. Det finns till exempel vissa begrÀnsningar nÀr det gÀller överföring och support av bandbredd, för att inte tala om att mÄnga av dessa tjÀnster ocksÄ har annonser. Om en gratis molnlagringstjÀnst fortfarande lÄter som det mest tilltalande alternativet, fortsÀtt lÀsa nÀr vi tittar pÄ mÀngden molnlagring som du kan fÄ om du anvÀnder alla tillgÀngliga gratisalternativ.

Det bör noteras att det finns nya tjĂ€nster som stĂ€ndigt slĂ€pps, sĂ„ uppgiften att ta reda pĂ„ alla tillgĂ€ngliga alternativ kan vara mycket utmanande. Som sĂ„dan Ă€r detta inte en allomfattande lista, men det kan ge dig en god uppfattning om hur mycket molnlagringsutrymme du kan fĂ„ gratis. TĂ€nk ocksĂ„ pĂ„ att vi inte har beaktat leverantörer som erbjuder mindre Ă€n 5 GB gratis lagringsutrymme. Vi har fokuserat pĂ„ standardmĂ€ngden lagringsutrymme som du kan fĂ„ pĂ„ ett enda gratis konto hos var och en av leverantörerna som erbjuder dessa alternativ. Även utan att inkludera leverantörerna som erbjuder en liten mĂ€ngd molnlagring kan du fĂ„ mycket ledigt utrymme. Nedan hittar du information om hur mycket du kan fĂ„.

DeGoo 100 GB

DeGoo Àr en molnlagringsleverantör baserad i Sverige och Àven om det saknar produktivitetsfunktioner som du kan fÄ frÄn andra tjÀnster, stÄr det vÄrt genom att erbjuda upp till 100 GB gratis. Degoo lovar att skydda dina data med en hög krypteringsnivÄ (256-bitars AES) och för överföringar anvÀnds SSL / TLS sÀker tunnel. Degoo behÄller ocksÄ flera kopior av varje fil för att sÀkerstÀlla att du kan ÄterstÀlla dina data nÀr det behövs. Du kan till och med fÄ ytterligare lagringsutrymme genom att hÀnvisa till en vÀn. Det Àr möjligt att fÄ 3 GB för varje vÀn som hÀnvisas och totalt Àr det möjligt att fÄ upp till 500 GB.

Mega – 50 GB

Mega Àr ett namn som mÄnga kommer att kÀnna igen och den hÀr leverantören ger dig upp till 50 GB gratis lagringsutrymme. För att fÄ högre uppladdningsbandbredd och mer utrymme mÄste du uppgradera men 50 GB-erbjudandet pÄ egen hand Àr ganska bra och i kombination med andra tjÀnster som ger dig samma mÀngd, sÀkerstÀller du att du fÄr mycket ledigt lagringsutrymme för din data. Adrive Àr en annan bra lösning och nu erbjuder den ett förbÀttrat grÀnssnitt. Det har ocksÄ mobilappar av god kvalitet och du kan redigera dokument med Zoho och slutföra andra uppgifter. Mediafire Àr en annan leverantör som tillÄter anvÀndare att lagra upp till 50 GB av sin data.

Google Drive – 15 GB

Google ger anvÀndare upp till 15 GB, distribuerade över Gmail, Google Drive och Google + Photos. Det Àr en bekvÀm lösning för dem som anvÀnder Picasa och Google Docs regelbundet. Om du har ett företag och ett personligt Gmail-konto kan du fÄ dubbelt sÄ mycket lagringsutrymme.

5 GB till 10 GB

pCloud har en gratis lösning som ger dig upp till 10 GB lagringsutrymme och 50 GB för nedladdningstrafik. Det Àr möjligt att fÄ ytterligare lagringsutrymme (upp till 10 GB mer) genom att hÀnvisa vÀnner och familj eller genom att utföra nÄgra enkla uppgifter. Med den kostnadsfria grundplanen kan du njuta av samarbetsfunktioner och arbeta med en mÀngd olika projekt, hantera redigeringsbehörigheter och mer. Alternativ som Bitcasa, Cyphertite, MiMedia och Symform kan ocksÄ övervÀgas nÀr det gÀller att samla gratis lagringsutrymme online. Cyphertite ger dig upp till 8 GB, medan MiMedia ger 7 GB. Bitcasa och Symform ger dig upp till 5 GB per Är. Microsoft OneDrive lÄter dig lagra upp till 5 GB lagringsutrymme genom sin grundlÀggande plan. Flipdrive, OpenDrive, iDrive och Comodo Backup Àr andra tjÀnster som ger dig upp till 5 GB lagringsutrymme.

Slutsats

Sammantaget kan du fÄ minst över 370 GB gratis lagringsutrymme om du kombinerar alla tillgÀngliga alternativ, i vissa fall kan du fÄ Ànnu mer genom att hÀnvisa vÀnner och familj. Att anvÀnda flera gratis lagringslösningar online rÀcker för att lagra filer, musikspÄr, bilder och mycket mer. Om du inte har en stor samling videor behöver du kanske inte mycket lagringsutrymme och att anvÀnda gratisplaner kan vara det mest praktiska sÀttet att skydda dina data utan att bryta banken.

Relaterade Artiklar

Back to top button