Julianna Margulies om Why She Wanted to join 'The Morning Show' sÀsong 2 och varför hon Àlskade att arbeta med Reese Witherspoon

Julianna Margulies om Why She Wanted to join ‘The Morning Show’ sĂ€song 2 och varför hon Ă€lskade att arbeta med Reese Witherspoon

Hon pratade ocksĂ„ om hur det var att vĂ€lja “ER”-piloten framför fler avsnitt av “Homicide” och om hon var nervös tog hon fel beslut.

Med Morgonshowen SÀsong 2 streamar nu Apple TV+, jag pratade nyligen med Julianna Margulies om att gÄ med i den Emmy-vinnande dramaserien som karaktÀren Laura Peterson. Under intervjun pratade hon om varför hon ville vara med i showen, hur det var att göra scener med Reese Witherspoon och varför hon Àlskade att arbeta med henne, hur hennes karaktÀr Àr en lugn nÀrvaro mitt i kaoset, hur var det att arbeta med regissören Mimi Leder igen efter sÄ mÄnga Är, hur showrunner Kerry Ehrin gav henne en översikt över hennes karaktÀr i programmet som inkluderade en 20-Ärig historia fram tills vi trÀffade henne i serien, och mer. Dessutom pratade hon om hur det var att vÀlja ER pilot över att göra fler avsnitt av DrÄp och om hon var nervös för att hon tog fel beslut.

KOLLIDERARE VIDEO FÖR DAGEN

Morgonshowen SĂ€song 2 tar fart efter de explosiva hĂ€ndelserna under sĂ€song ett, som medvĂ€rd Alex Levy (Jennifer Aniston) och den nya medvĂ€rden Bradley Jackson (Witherspoon) hade precis gĂ„tt ut offentligt om nĂ€tverkets historia av att begrava olĂ€mpligt beteende och övergrepp frĂ„n nĂ„gra av dess mest hyllade anstĂ€llda som Mitch Kessler (Steve Carell) och Fred Micklen (Tom Irwin). Under den andra sĂ€songen kĂ€mpar UBA för att hitta sin fot samtidigt som ett nytt virus sakta sprider sig över vĂ€rlden. Morgonshowen ocksĂ„ stjĂ€rnor Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, och Marcia Gay Harden. GĂ„ med i skĂ„despelarna för sĂ€song tvĂ„ Ă€r Greta Lee, Ruairi O’Connor, Hasan Minhaj, Holland Taylor, Tara Karsian, och Valeria Golino.

Se vad hon hade att sÀga i spelaren ovan och nedan Àr precis vad vi pratade om.

Julianna Margulies

Var hon nervös nÀr hon valde att göra ER pilot istÀllet för att göra mer DrÄp avsnitt? Hur mycket de berÀttade för henne om hennes karaktÀrs bÄge Morgonshowen innan hon skrev pÄ? Hur showrunner Kerry Ehrin gav henne en översikt över sin karaktÀr i programmet som inkluderade en 20-Ärig historia fram tills vi trÀffade henne i serien. Hur hennes karaktÀr Àr en lugn nÀrvaro mitt i denna kaosstorm med de andra karaktÀrerna. Hur var det att jobba med Mimi Leder igen efter sÄ mÄnga Är? Hur hon hade relationer med bÄde Jennifer Aniston och Reese Witherspoon innan hon gick med i serien. Hur det var att arbeta med Witherspoon och förhÄllandet mellan deras karaktÀrer.