Konceptdesign av Apple Watch Series 7 avslöjat

Realistiska Apple Watch-designer gjorda varje Är presenterades för teknikÀlskare i Är. Konceptdesign verkar tillfredsstÀlla anvÀndare av Apple Watch Series.

Varje Ă„r publicerar olika kĂ€llor lĂ€ckor och konceptstudier innan Apple introducerar nya produkter. Men vissa Ă€r sĂ„ riktigt-liknande det hĂ€nder att detta ger kĂ€nslan av att kĂ€llorna ‘ger korrekt information’ till anhĂ€ngarna.

Konceptdesigner publicerade av John Prosser, som publicerat sÄdant innehÄll under de senaste Ären, Àr ocksÄ nÀstan sanningen var exakt samma. Det Àr för mycket för honom betrodd nÄgon gör. Prosser, som nyligen samarbetade med konceptkonstnÀren Ian Zelbo, troligt Det kan redan ha introducerat den 7:e generationen Apple Watches.

HÀr Àr designen:

Enligt vad vi förstĂ„r av Prossers design gör Apple, precis som sina andra nya enheter, Ă€ven smarta klockor. med nya fĂ€rger kommer att avsluta. en av dem pĂ„ AirPods Max Den förvĂ€ntas vara grönaktig till fĂ€rgen. “” sa Prosser i sitt uttalande.

I Apples Apple Watch-design biomedicinska ingenjörer och konsulter Det verkar förebÄda att mÄnga förbÀttringar kommer att lÀggas till pÄ hÀlsoomrÄdet. Den har ocksÄ en uppdaterad och mycket kraftfullare chipset Det Àr bland detaljerna som det kommer att lÀggas till, att det kommer att fungera mycket bÀttre med iOS 14 och eventuellt iOS 15.

Apples senaste strandpromenad i San Francisco i Cupertino-byggnaden Det gÄr rykten om att de nya sensorerna kommer att starta sina tester. Nyligen detta sensorer och ungefÀr 7:e generationens Apple Watches Mer information verkar sannolikt komma fram.

KĂ€lla: https://www.gizchina.com/2021/05/20/apple-watch-series-7-renders-show-some-new-design-elements/

Relaterade Artiklar

Back to top button