LEGO Super Mario fÄr Àntligen en Princess Peach-expansion

LEGO Super Mario fÄr Àntligen en Princess Peach-expansion

För att hjÀlpa till att fira den 10 mars, Mar10 Day, meddelade LEGO att den regerande kungliga prinsessan Àntligen tar sig till vÄra hyllor. I samarbete med Nintendo fortsÀtter LEGO att slÀppa interaktiva Super Mario-set, och nu kan fansen njuta av en animerad Princess Peach-figur, tillsammans med Peachs egna slottsexpansionsset.

Startpaketet Adventures with Peach Àr $59,99 och kommer att fungera med alla befintliga LEGO Mario banor och slott. Till skillnad frÄn de flesta LEGO-set Àr dessa byggen interaktiva, vilket gör dem Ànnu roligare för LEGO- och Mario-fans.

Liksom tidigare LEGO Mario-set som slÀpptes 2020, har Princess Peach-setet samma LCD- och animationsteknik som styr karaktÀrens ansiktsuttryck. Det finns ocksÄ en annan skÀrm pÄ bröstet, en högtalare och en inbyggd sensor för att skanna och reagera pÄ olika fÀrger av LEGO-klossar. Sedan kan fansen, som förvÀntat, anvÀnda en medföljande app och ansluta till Princess Peach via Bluetooth och ta del av roliga spel för tvÄ spelare med LEGO-tema.

Och Àven om animerade ansikten och sÄdant Àr kul, kommer du ocksÄ att Àlska att Àntligen kunna bygga prinsessan Peachs slott. Hennes hem Àr ett set med 354 delar som borde vara ganska lÀtt att montera.

Setet innehÄller ocksÄ icke-interaktiva men roliga digitala myntsamlande delar, inklusive en grön startpipa, mÄlstolpe, gungstÀllning, en utmaning för att avfyra lavabubblor, Lemmy- och Yellow Toad-figurer och till och med en flygande ? block frÄn spelen.

Ännu bĂ€ttre Ă€r att prinsessan Peachs slott Ă€r helt modulĂ€rt, vilket innebĂ€r att det kan byggas om och kombineras med de andra LEGO Super Mario-seten. Startpaketet Adventures of Peach Ă€r $59,99 och kommer att finnas tillgĂ€ngligt frĂ„n och med den 1 augusti frĂ„n lĂ€nken nedan.