Leslie Bibb, Michael McKean, Rachel Bloom och fler gÄr med i Hulu Pilot 'Reboot' frÄn Steve Levitan

Leslie Bibb, Michael McKean, Rachel Bloom och fler gĂ„r med i Hulu Pilot ‘Reboot’ frĂ„n Steve Levitan

Om det finns nÄgot som fans av TV Àlskar mer Àn TV Àr program handla om TV, och nu planerar Hulu att lÀgga till ytterligare en titel till subgenren. Starta om, en serie som kommer att följa stjÀrnorna i en framgÄngsrik familjekommission frÄn 2000-talet nÀr de tvingas samman igen, har tillkÀnnagett fler skÄdespelare, som Leslie Bibb, Rachel Bloom, Michael McKean och Krista Marie Yu kommer deltaga Keegan-Michael Key och Johnny Knoxville i komediserien.

Bibb var nyligen med i Netflix superhjĂ€lteserie Jupiters arv och besökte henne igen Iron Man roll genom att rösta in journalisten Christine Everhart Marvels vad hĂ€nder om… I Starta om, kommer hon att spela en före detta feststjĂ€rna som gifte sig med en prins efter att sitcomen slutade.

KOLLIDERARE VIDEO FÖR DAGEN

Galen ex-flickvÀn alum Bloom kommer att spela en hip manusförfattare som förmodligen har en ny ny version av sitcom-formatet. Hon kommer att gÄ head-to-head med McKeans karaktÀr, som Àr den narcissistiske skaparen av 2000-talets sitcom Kliv höger upp. De kommer alla att följas av Yu, som kommer att spela en journalist utanför sin komfortzon som tÀcker omstarten av sitcom.

Starta om skapades av niofaldig Emmy-vinnare Steve Levitan, som har en lÄng historia med sitcoms. Han började sin karriÀr med att skriva för Frasier och Vingar. I slutet av 90-talet skapade han Skjut mig bara!, en succéserie som gick pÄ NBC i sju sÀsonger. Inte lÄngt efter det skapade han Ànnu en hitshow, som Modern familj hade premiÀr pÄ ABC 2009 och pÄgick i elva sÀsonger. För Starta om, gick Levitan ihop med John Enbom att producera och skriva piloten. Enbom var skaparen av den kritikerrosade men kortlivade komediserien Party Down.

Hulu har Ànnu inte meddelat nÄgot releasedatum för Starta om.

FORTSÄTT LÄSA: Hulu höjer sina prenumerationspriser nĂ€sta mĂ„nad