MĂ„nadens mĂ„ste-ha-prylar – MARS 2021

MĂ„nadens mĂ„ste-ha-prylar – MARS 2021

Vi har redan godkÀnt det första kvartalet 2021 och om du letar efter lite inspiration för att uppgradera din teknik behöver du inte leta lÀngre! Det finns mycket att se fram emot, och vi har en hel del nya leksaker att kolla in i mars.


LG PuriCare bÀrbar luftrenare

SĂ„ mycket som vi skulle vilja gĂ„ tillbaka till att leva i en maskfri vĂ€rld, kanske det inte blir verklighet nĂ€r som helst snart. Det nĂ€st bĂ€sta? Gör upplevelsen av att bĂ€ra masken sĂ„ nördig som möjligt! LG PuriCare Wearable Air Purifier Ă€r precis vad det lĂ„ter som och det Ă€r en komplett luftrenare…för ansiktet.


Garmin Instinct: E-sports Edition

Om ditt nyÄrslöfte att hÄlla sig i form avtar nÄgot, kanske rÀtt pryl för att hÄlla sig i form kanske Àr pÄ sin plats. Med Garmin Instinct: E-sports Edition smartwatch har den nu en extra funktion för att spÄra din prestation inte bara pÄ banan utan Àven pÄ skrivbordet.


ASUS ROG Phone 5

Den nya ASUS ROG Phone 5 hÄller sig i linje med allt spelande och Àr förmodligen den bÀsta telefoninnovationen om mobilspel Àr din grej. Den kommer med en hel uppsjö av tillbehör som passar sÄ det finns ingen ursÀkt om du suger hÄrt. ROG Phone 5 Àr verkligen en vÀrdig konkurrent till det mobila spelutrymmet om inte toppen av raden för tillfÀllet.


Prism+ P438 Ultra-Wide Monitor

Ultrabreda bildskÀrmar Àr i stort sett aktuellt nu för tiden. NÀr allt kommer omkring Àr det alltid bra att ha mer skrivbordsutrymme. Att kunna arbeta med 3-4 dokument samtidigt utan att aggressivt behöva alt-tab Àr en vÀlsignelse. DÄ blir det bÀttre nÀr man kastar in spel i mixen. Det Àr en upplevelse som mÄste upplevas för att se fördelarna och Prism+ P438 Ultra-Wide Monitor hjÀlper alla att uppnÄ det till en brÄkdel av kostnaden.


Elgato Stream Deck

FörestĂ€ll dig att kunna nĂ„ ut och öppna alla dina mest anvĂ€nda applikationer med en enda knapptryckning. Även om vi alla har en docka eller rad med genvĂ€gar pĂ„ skĂ€rmen, behöver du ibland den kraften till hands. Med Elgato Stream Deck kan du göra det och slĂ„ upp din stridsstation till nĂ€sta nivĂ„. Med streaming pĂ„ uppgĂ„ng kan det vara dags att ge en extra touch till ditt produktionsvĂ€rde och Elgato Stream Deck kommer att vara perfekt för det.


The Black Series The Mandalorian Helmet

Även om det har gĂ„tt nĂ„gra mĂ„nader sedan slutet av sĂ€song 2, kanske det Ă€r dags att fĂ„ fart pĂ„ det dĂ€r Mandalorian-cosplayet. Med The Black Series The Mandalorian Helmet Ă€r du i stort sett redo att fĂ„ en av de viktigaste bitarna ur vĂ€gen. HjĂ€lmen Ă€r verkligen fantastisk och har förbĂ€ttrats jĂ€mfört med tidigare Hasbro-hjĂ€lmdesigner och borde vara nummer ett pĂ„ alla Star Wars-fans köplista just nu.


!