Microsoft lanserar webbkamera utan stöd för Windows Hello

Microsoft tillk√§nnagav en ny linje av “moderna” PC-tillbeh√∂r, inklusive f√∂retagets f√∂rsta webbkamera sedan 2011:s LifeCam HD 3000. M√∂t Microsoft Modern Webcam f√∂r $70, en m√•ngsidig enhet med HDR-st√∂d, True Look-retuschering, en integritetsslutare och ‚Ķ v√§nta, var finns st√∂det f√∂r Windows Hello?

Windows Hello anv√§nder din webbkamera f√∂r att verifiera din identitet, vilket sparar dig besv√§ret med att skriva in ett l√∂senord varje g√•ng du loggar in p√• ditt Windows-konto. Alla som anv√§nder en Microsoft Surface-enhet b√∂r k√§nna till Windows Hello, och flera b√§rbara datorer och webbkameror fr√•n tredje part st√∂der protokollet. Med tanke p√• de nya “moderna” tillbeh√∂ren som lutar mot produktivitet och Teams √§r avsaknaden av Windows Hello lite m√§rklig.

Som sagt, avsaknaden av Windows Hello är sannolikt en kostnadsbesparande åtgärd (tillsammans med användningen av USB-A istället för USB-C). Med stöd för HDR och True Look bör den moderna webbkameran fånga video av högre kvalitet än alternativ med liknande priser, som Logitech C920. Som sagt, om Windows Hello är din prioritet, finns det i flera webbkameror till detta pris.

Andra nya enheter i Microsofts “Modern”-sortiment inkluderar en USB-C-h√∂gtalare, ett tr√•dl√∂st headset och ett USB-headset. Alla dessa tre ljudenheter har inbyggda Teams-kontroller, vilket g√∂r det enkelt att g√• med i m√∂ten eller st√§nga av mikrofonen utan att anv√§nda musen.

Alla dessa enheter, inklusive Microsoft Modern Webcam, är relativt prisvärda. De verkar vara fantastiska alternativ för studenter, eller för skolor och företag som behöver köpa massor av Teams-kompatibel videochattutrustning. De nya Moderna tillbehören börjar säljas i juni, enligt Microsofts produktsida.

Amazon

159,88 USD
199,99 $ Spara 20 %

Källa: Microsoft via Engadget

Related Articles

Back to top button