Microsoft testar ytterligare ett nytt aktivitetsfÀlt för Windows 11

Förra veckan debuterade Microsoft flera coola funktioner i sin senaste Windows 11 Insider-utgÄva, inklusive startmenymappar och live-videotexter. Och nu ser det ut att fortsÀtta förÀndringarna. Vi har sett mÄnga justeringar av aktivitetsfÀltet pÄ senare tid, och med den senaste Windows Insider Build 22563 idag testar Microsoft Ànnu ett nytt aktivitetsfÀlt för Windows 11.

MÄnga av Àndringarna vi har sett pÄ sistone frÄn Insider-byggen kretsar kring startmenyn eller aktivitetsfÀltet, eftersom det Àr tvÄ omrÄden i Windows 11 som fÄr flest klagomÄl. Nu kan surfplattaanvÀndare prova den senaste justeringen frÄn dagens tillkÀnnagivande pÄ Windows Insider-bloggen.

Det finns tvĂ„ lĂ€gen i aktivitetsfĂ€ltet med den hĂ€r senaste versionen: och . NĂ€r den utökas Ă€r aktivitetsfĂ€ltet perfekt optimerat för att vara enklare att anvĂ€nda pĂ„ en surfplatta med pekkontroller – vilket gör det bekvĂ€mare och ger anvĂ€ndarna förtroende vid knapptryckningar. NĂ€r du ansluter din surfplatta tillbaka till en 2-i-1 eller ett tangentbord, kommer den att gĂ„ till det komprimerade lĂ€get. Nu har du mer skĂ€rmutrymme samtidigt som du förhindrar oavsiktliga tryckningar.

Microsoft experimenterar ocksĂ„ med mer dynamiska widgets i denna konstruktion, dĂ€r de kommer att kombinera widgets och nyhetsflödet till ett “dynamiskt blandat flöde.” PĂ„ sĂ„ sĂ€tt behöver anvĂ€ndare inte hitta och kurera innehĂ„ll för att se, men Microsoft sĂ€ger att du fortfarande kommer att kunna fĂ€sta alla favoritwidgetar högst upp. Befintliga anpassningar kommer att finnas kvar, men anvĂ€ndare kommer att se nya “dynamiska” alternativ.

Dessutom har den senaste Windows 11 Insider Build 22563 flera mindre Àndringar. NÄgra av dessa inkluderar att lÄta administratörer stÀnga av Windows Update-meddelanden för att förhindra distraktioner för anstÀllda eller studenter, förbÀttringar av filutforskaren, 37 nya emoji, Microsoft Edge-flikar i snap-fönster och mer.

Du kan ocksÄ förvÀnta dig buggfixar till startmenyn, aktivitetsfÀltet, sökkontroller, instÀllningsmenyer, widgets och andra allmÀnna buggfixar. SÄ ge det ett försök idag frÄn lÀnken nedan.

KĂ€lla: Windows Blog

Relaterade Artiklar

Back to top button