NÀr Apple kommer att presentera sina nya AirPods avslöjade

Luke Miani meddelade att Apple kommer att hÄlla ett event den 18 maj, som bestÄr av ett pressmeddelande och uppdateringar av sin hemsida. Enligt Miani kommer Apples nya Hi-Fi-stödda AirPods och Apple Musics Hi-Fi-prenumerationspaket att tillkÀnnages vid detta evenemang.

I en nyhet som vi delade med dig för nÄgra dagar sedan, den USA-baserade teknikjÀtten Apple en ny AirPods som den förbereder sig för att tillkÀnnage och kommer att ta med ett nytt prenumerationspaket till Apple Music med dessa hörlurar. vi pratade om. Enligt uppgift kommer detta trÄdlösa headset att ha Hi-Fi-stöd och prenumerationspaketet till Apple Music kommer ocksÄ att inkluderas. Exklusivt för Hi-Fi skulle vara. Informationen som nu har dykt upp avslöjar nÀr dessa AirPods kommer att tillkÀnnages.

Enligt uttalanden frÄn Luke Miani, kÀnd för sina lÀckor om Apple, Apple, den 18 maj kommer att hÄlla ett event. Detta evenemang kommer dock inte att bli lika spektakulÀrt som de som hÄllits hittills. Miani sa att evenemanget Àr precis som AirPods Pro. pressmeddelande Han sÀger att de nya AirPods kommer att serveras med de uppdateringar som ska göras pÄ hemsidan.

Enligt uppgift kommer de nya AirPods att likna AirPods Pro nÀr det gÀller design

AngÄende de nya AirPods som Apple sÀgs tillkÀnnage den 18 maj förtydligas det finns ingen information. FörvÀntningarna Àr dock att designen pÄ det trÄdlösa headsetet kommer att vara som AirPods. NÀr det gÀller tekniska funktioner har de nya AirPods lika avancerade funktioner som AirPods Pro. kommer inte att ha övervÀgs. Allt detta kommer att avslöjas som en del av evenemanget som ska hÄllas.

Förresten, Àven om kÀllan till pÄstÄendet Àr tillförlitlig juni Det bör inte glömmas bort att det Àr vÀldigt viktigt för Apple. Eftersom företaget kommer att hÄlla sitt mjukvaruorienterade event, som det kallar WWDC, i juni. Som en del av detta evenemang kommer nya versioner av mobila operativsystem som iOS och iPadOS att introduceras. Men om Apple vill ha nya AirPods och andra produkter kan Àven meddelas vid detta evenemang. De kommande dagarna Àr fulla av saker för Apple-fans.

Relaterade Artiklar

Back to top button