NexDock Touch Àr en dockningsstation för bÀrbar dator för 250 $ för din telefon eller Raspberry Pi

Varför köpa en helt ny bĂ€rbar dator nĂ€r du redan Ă€ger en superdriven smartphone? Det Ă€r tanken bakom NexDock Touch, en mobil dockningsstation med pekskĂ€rm, tangentbord och styrplatta. NĂ€r du ansluter din telefon till NexDock gĂ„r den automatiskt in i “SkrivbordslĂ€ge” och fungerar som en vanlig dator. Genialt, eller hur?

PÄ vissa sÀtt kan NexDock Touch vara lite för före sin tid. Dockan fungerar bara med Android-telefoner som har ett inbyggt skrivbordslÀge. Och frÄn och med nu Àr Samsung Galaxy S8, S9, S10 och S20 de enda enheterna som automatiskt gÄr in i skrivbordslÀge nÀr de Àr anslutna till en extern skÀrm. Andra enheter med Android 10 kan ocksÄ gÄ in i ett skrivbordslÀge, men du mÄste grÀva igenom dina utvecklaralternativ för att stÀlla in saker.

Men du kan ocksÄ anvÀnda NexDock Touch som en bÀrbar dockningsstation för minidatorer som Raspberry Pi. NexDock har tillrÀckligt med juice för att driva Pi pÄ egen hand, vilket effektivt gör den till en av de mest bekvÀma lösningarna för Pi-anvÀndare pÄ sprÄng. Du kan till och med koppla in en spelkonsol eller streamingstick till NexDock om du kÀnner dig Àventyrlig.

NexDock Touch Àr tillgÀnglig för förbestÀllning idag. Den kostar $250 och skickas den 31 augusti i Är. NexDock planerar ocksÄ att slÀppa ett tillbehör som lÄter dig montera din telefon pÄ sidan av din NexDock Touch, Àven om företaget inte har klargjort nÀr tillbehöret kommer att lanseras.

KĂ€lla: NexDock via Liliputing

Relaterade Artiklar

Back to top button