Nintendo kommer att sÀlja individuella Joy-Cons för $40: en dyr kur mot Joystick Drift

Nintendo kommer att sÀlja individuella Joy-Cons för $40: en dyr kur mot Joystick Drift

I Äratal har Nintendo hanterat supportpÄstÄenden om att Joy-Con-kontrollerna pÄ Switch Àr benÀgna att sticka i drift, dÀr styrspakarna blir felaktiga efter anvÀndning. De kÀmpar till och med en grupptalan. PÄ en helt orelaterade notering kan du nu köpa vÀnster och höger Joy-Con-kontroller separat. Ja, helt orelaterade.

Kontrollerna kommer att börja sÀljas frÄn och med den 9 november, till ett pris av $40 för antingen vÀnster eller höger Joy-Con. Det Àr exakt halva priset för paret, som har sÄlts för $80 sedan Switchens lansering 2017. FÀrgalternativen Àr begrÀnsade till blÄtt för vÀnster och rött för höger, de vanligaste fÀrgerna för kontrollerna som ingÄr i standardswitchen.

FrÄn och med den 11/9 kommer enstaka #NintendoSwitch Joy-Con-kontroller att finnas tillgÀngliga att köpa för $39,99. VÀlj frÄn den vÀnstra Joy-Con-kontrollen i Neon Blue och den högra Joy-Con-kontrollenheten i Neon Red. pic.twitter.com/wXW8BEssS7

— Nintendo of America (@NintendoAmerica) 23 oktober 2020

Om du upplever stick drift med dina Switch-kontroller och du inte vill köpa nya vÀnta pÄ resultatet av den rÀttegÄngen, finns det ett annat alternativ. Problemet Àr ganska lÀtt att reparera, om du kan komma förbi den knepiga affÀren med att öppna och demontera sjÀlva Joy-Con. iFixIt, nÄgonsin vÀn till den tekniska reparationsflÀkten för gör-det-sjÀlv, sÀljer ett kit för $20 för just detta ÀndamÄl. och spÄra en ersÀttningspinne.

KĂ€lla: Nintendo Twitter