Nya funktioner kommer till Microsoft Windows Autopatch

Nya funktioner kommer till Microsoft Autopatch, som möjliggör automatisk uppdatering av alla datorer i ett system samtidigt. Tack vare dessa funktioner kommer Autopatch att bli mycket mer funktionell.

I april introducerade Microsoft nytt för företag Windows Autopatch meddelade funktionen. Tack vare denna funktion, medan systemen uppdaterades automatiskt, gjorde det varje uppdatering till en mardröm för IT-avdelningens anstÀllda. Microsoft nu förbÀttras den hÀr funktionen Ànnu mer.

för företag Windows Update (Windows Update for Business – WUfB) Windows Autopatch, som automatiskt uppdaterar Windows 10, Windows 11, Microsoft Edge, Teams och andra Microsoft 365-tjĂ€nster för företag som Windows, lĂ€gger till innovationer till sina redan befintliga funktioner som kommer att göra det lĂ€tt att anvĂ€nda.

Appbaserad autentisering kommer

Som Microsofts första innovation applikationsbaserad verifiering funktion kommer. Tack vare funktionen som ska anvÀndas genom applikationen Modern Workplace Management kommer det inte att finnas nÄgot behov av att hantera lösenordsrotation, okÀnda tjÀnstekonton och komplexa situationsbaserade Ätkomstpolicyer. Microsoft har inte anvÀnt funktionen tidigare av dessa skÀl. att ge en chans inbjuder.

Microsoft lade ocksĂ„ till att enheter lades till i nĂ€tverket efter registrering kontroll av gör det ocksĂ„ lĂ€ttare. Enheter som inte Ă€r kvalificerade för Windows Autopatch kommer nu ocksĂ„ att listas under ” och skĂ€l till registreringsförbud kan ses pĂ„ den hĂ€r skĂ€rmen. Specifika lösningar kommer att presenteras för hur man inkluderar dessa enheter markerade som Windows Autopatch.

Slutligen, angÄende status för uppdateringarna, fÄ kvalitetsrapporter det kommer att bli möjligt. SÄledes kommer det att finnas en chans att granska uppdateringsstatusen, prestanda för enheterna och de Àndringar som gjorts i allmÀnhet. Microsoft kommer nÀsta mÄnad antÀnda kommer att tillkÀnnage fler nya funktioner om funktionen pÄ sin konferens.

KĂ€lla: https://www.neowin.net/news/microsoft-reveals-new-features-added-to-windows-autopatch-including-app-only-authentication/

Related Articles

Back to top button