'Quordle' Àr det nya 'Wordle' i superhÄrt lÀge

‘Quordle’ Ă€r det nya ‘Wordle’ i superhĂ„rt lĂ€ge

Om du inte Àr en total ordsmed Àr multitasking medan du spelar i princip omöjligt. Men vet du vad som Àr Ànnu svÄrare? Multi-tasking med tre andra spel av . Det Àr tanken bakom , ett nytt spel som (tyvÀrr) har gjort mig för trött för att avsluta min arbetsdag.

I , tvingas du möta fyra utmaningar samtidigt. Som i, varje ord du gissar gĂ€ller av de fyra spelen. Du kommer definitivt att vilja anvĂ€nda det bĂ€sta startordet för att ge dig ett bra försprĂ„ng med — om du inte gillar att förlora, antar jag.

Vill du se vem som Àr dÄlig?
Lös FYRA ord samtidigt. #Quordle Àr min nya kÀke

Daglig kvist #19
6ïžâƒŁ4ïžâƒŁ
7ïžâƒŁ8ïžâƒŁhttps://t.co/um7G9BD6Mr pic.twitter.com/4Jnv16Ir7p

— ahmir‱quest‱ 5 bokstĂ€ver endast (@questlove) 12 februari 2022

Tack och lov, ger dig nio gissningar istÀllet för de vanliga sex. Och Àven om det erbjuder dagliga utmaningar, finns det ocksÄ ett trÀningslÀge som lÄter dig spela om och om igen.

Men vi Àr inte sÀkra pÄ hur lÀnge det kommer att pÄgÄ. Den nyligen köpte och tillkÀnnagav en plan för att tjÀna pengar pÄ spelet, vilket kan innebÀra slutet pÄ kloner under de kommande mÄnaderna.

Àr free att spela pÄ din dator, telefon eller surfplatta. Som , den hÄller reda pÄ din statistik och lÄter dig dela din prestation pÄ sociala medier. Om du lyckas fÄ ett mördarpoÀng, kÀnn efter free för att dela din poÀng pÄ Twitter och tagga @reviewgeeksite.