Reddit testar inloggning via Google- och Apple-konton

Webbplatser ger dig ofta möjligheten att logga in via Google eller Apple eftersom det Àr enklare och sÀkrare och minns lösenord. Men plattformar som Reddit Àr ökÀnda för att driva mot trenden, till förtret för mobilanvÀndare och glömska typer. Nu verkar det som att Reddit har Àndrat sig och i det tysta testar Google och Apples inloggning.

Vissa Redditors ser knapparna “FortsĂ€tt med Google” och “FortsĂ€tt med Apple” pĂ„ Reddits inloggningsskĂ€rm, enligt en rapport frĂ„n . Om du loggar in med ett Google- eller Apple-konto genereras ett helt nytt Reddit-konto, vilket Ă€r hur du förvĂ€ntar dig att systemet ska fungera. Det Ă€r snabbt, enkelt och sĂ€kert. Varför Ă€r inte den hĂ€r funktionen live för alla Reddit-anvĂ€ndare?

Enligt Caleb Potts Ă€r inloggning via Google och Apple fortfarande ganska buggigt. Du kan inte anvĂ€nda funktionen för att logga in pĂ„ ditt befintliga Reddit-konto, Ă€ven om du registrerade det kontot med din Gmail. Som sagt, vissa Redditors har knappen “Anslut till Apple” eller “Anslut till Google” i sina kontoinstĂ€llningar, vilket borde lösa problemet.

Inloggning via Apple och Google Àr endast tillgÀngligt för en handfull anvÀndare. VÄrt team har inte tillgÄng till funktionen Àn, men vi hoppas fÄ se det snart. Om du ser Google- eller Apple-knappar pÄ din Reddit-inloggningssida, föreslÄr jag att du loggar pÄ gammaldags sÀtt först. PÄ sÄ sÀtt kan du gÄ in i dina instÀllningar och manuellt ansluta ditt Reddit-konto till Apple eller Google.

KĂ€lla: Reddit via Android Police

Relaterade Artiklar

Back to top button