Registrera dig för Sonys första PS5 Beta för att testa en större systemuppdatering

De som hade turen att fÄ tag pÄ en PlayStation 5 Àr berÀttigade att gÄ med i Sonys nya PS5-betaprogram, nu öppet för spelare i utvalda lÀnder. Betaversionen kommer att tillÄta anvÀndare att testa funktioner för en kommande systemuppdatering.

Spelare över 18 i USA, Kanada, Japan, Storbritannien, Tyskland och Frankrike kan besöka betaprogrammets webbplats och registrera sig dÀr. Utvalda deltagare kommer sedan att fÄ ett e-postmeddelande med instruktioner om hur man laddar ner betan. Ja, du behöver en PS5 för att köra den, tillsammans med ett PlayStation Network-konto och en stabil internetanslutning.

Alla som gÄr med kommer inte att vÀljas ut. De som Àr det kommer dock ocksÄ att vara berÀttigade att gÄ med i framtida PS5-systemprogramvarubetas. NÀr testfasen Àr slut kommer deltagarna att kunna ÄterstÀlla sitt system till den version det var pÄ före betan. Och som med alla betaversioner, kom ihÄg att det kan finnas buggar som kan fÄ saker att bete sig onormalt; om du blir utvald, se till att sÀkerhetskopiera dina spelsparningar!

Sony har inte slÀppt nÄgon information om vilka nya funktioner som kommer med betan, men företaget kan komma att dela med sig av mer detaljer inom de kommande veckorna. HÄll utkik för mer information om den kommande stora PS5-systemuppdateringen och mer.

via The Verge