SÄ hÀr tittar du pÄ Apples lanseringsevenemang för iPhone SE den 8 mars

SÄ hÀr tittar du pÄ Apples lanseringsevenemang för iPhone SE den 8 mars

Är du redo för det första Apple-evenemanget 2022? Apples “Peek Performance”-evenemang, som sĂ€nds den 8 mars kl. 13:00 ET (10:00 PT), bör avslöja flera nya produkter, inklusive iPhone SE 5G, en ny iPad Air, och om vi har tur, en ny Mac.

Om vi ​​fĂ„r en ny Mac den 8 mars kan den köra Apples nĂ€sta generations M2-processor. Rapporter frĂ„n Mark Gurman tyder pĂ„ att Apple kommer att lansera fyra Mac-datorer under 2022, var och en utrustad med M2-kretsuppsĂ€ttningen. Och naturligtvis kan Apple anvĂ€nda detta till och med för att tillkĂ€nnage iOS 15.4 och macOS Monterey 12.3-uppdateringarna, som bör komma senare i Ă„r.

Spela filmen

De som vill se eventet den 8 mars kan streama det live frĂ„n YouTube eller Apple Events-sidan. Eventet “Peek Performance” kommer ocksĂ„ att vara tillgĂ€ngligt i Apple TV-appen, om du vill strömma det pĂ„ den stora skĂ€rmen.

Återigen börjar Apple Event den 8 mars kl. 13:00 ET (10:00 PT). Det ska ta ungefĂ€r en timme, och som med tidigare evenemang kommer det att vara förinspelat.