Samsung Galaxy Watch 4 Detaljer lÀckte

Samsungs förvÀntade fjÀrde Galaxy Watch-serie, som nyligen samarbetade med Google för den nya Wear-plattformen, sÄgs pÄ sajten som heter Wi-Fi Alliance.

Nyligen SamsungGoogles I/O Han delade lovande nyheter med sina anvÀndare pÄ sitt evenemang. Sydkoreansk teknikjÀtte, med Google i samarbete tillsammans, Tizen och Wear OS att kombinera Det syftar till att lÀgga ut ett mycket mer avancerat operativsystem. Om det Àr namnet pÄ operativsystemet som nÀmns i hÀndelsen ha pÄ sig. Samsung kommer att avslöja Galaxy Watch 4, som Àr föremÄl för denna nyhet, och i framtiden. i andra smarta klockor Vi fick veta vid evenemanget att han kommer att fortsÀtta anvÀnda det hÀr operativsystemet.

Även om det inte har införts Ă€nnu Galaxy Watch 4upptĂ€ckt pĂ„ en webbplats som heter Wi-Fi Alliance. Sajten innehĂ„ller en del information om smartklockan som inte har introducerats Ă€nnu.

Samsung Galaxy Watch 4 detaljer:

Enligt informationen pÄ sajten Samsung Galaxy Watch 4full 13 olika har modellnumret. FrÄn dessa modellnummer 41 mm av SM-R885N, av SM-R895N om 45 mm versionen Àr kÀnd. Vi kan associera orsaken till det stora antalet modellnummer med att olika modeller gÄr till olika regioner. Dessutom, som sagt vid Googles I/O-evenemang, Samsung Galaxy Watch ny i serien ha pÄ sig kommer att anvÀnda operativsystemet. TyvÀrr finns det ingen mer information pÄ sajten om Galaxy Watch 4, som kommer att ha 2,4 GHz och 5 Ghz frekvensomrÄden.

Galaxy Watch 4, dÀr detaljer Ànnu inte har delats om hur den kommer att se ut till en rund skÀrm och redan populÀr vridbar ram Rykten svirrar om att den ska ha en design. Presenteras vid I/O-evenemanget och för enheter fart, Batteri-liv och funktionalitet Utöver detta kommer Samsungs sporttjÀnster Tizen ny plattform som optimerar ha pÄ sig AnvÀndarupplevelsen som plattformen kommer att erbjuda Àr ocksÄ bland Àmnena av intresse.

Relaterade Artiklar

Back to top button