Se upp för falska annonser som anvÀnder Binances namn pÄ Twitter

Se upp för falska annonser som anvÀnder Binances namn pÄ Twitter

Man har sett att bedragarna nu riktar sig mot investerare med namnet pÄ den gigantiska börsen Binance. Det sÄgs att dessa mÀnniskor försökte lura investerare med falska annonser som lovade att tjÀna pengar som kunde ses av alla pÄ Twitter.

PÄ grund av det faktum att nÀstan alla anvÀnder internet över hela vÀrlden ökar bedrÀgerifallen pÄ onlineplattformar snabbt. Vi stöter ofta pÄ sÄdana incidenter i vÄrt land. Till exempel har det under de senaste mÄnaderna avslöjats att mÀnniskors information stals med löfte om pandemihjÀlp.

Naturligtvis kan vi sÀga att ett av de omrÄden dÀr bedrÀgeriincidenter Àr vanligast Àr kryptovalutor. Brottslingar försöker göra kryptoinvesterare till offer som redan förlorar pengar genom att rikta in sig pÄ dem. Dessa hÀndelser Twitter Det kan sprida sig till populÀra kanaler som; Det leder till och med till anvÀndningen av namnen pÄ kÀnda börser. Under de senaste mÄnaderna har det setts att bedragare som anvÀnder namnet pÄ den inhemska aktiemarknaden Paribu riktade sig mot investerare med falska annonser. Nu visade det sig att liknande annonser cirkulerade pÄ Twitter.

Bedragare letar efter offer med hjÀlp av namnet pÄ den gigantiska börsen Binance pÄ Twitter

Bedragare som riktar sig till dem som Ă€r intresserade av kryptopengar, denna gĂ„ng inte en inhemsk aktiemarknad, utan vĂ€rldens största kryptovalutabörs. Binances Han började anvĂ€nda sitt namn. Som du kan se ovanifrĂ„n försöker illvilliga anvĂ€ndare lura mĂ€nniskor med dessa annonser som visas som “sponsrade”. Annonsen anvĂ€nder logotypen och namnet pĂ„ den berömda börsen. En noggrann titt avslöjar dock att namnet och anvĂ€ndarnamnet inte riktigt tillhör Binance.

Bedragarna berĂ€ttar för folk i dessa annonser. lovar att tjĂ€na pengar existerar. I uttalandet ombeds anvĂ€ndarna att klicka pĂ„ en lĂ€nk för att ansöka medan deras uttalanden ingĂ„r. Vi kan sĂ€ga att den hĂ€r metoden liknar de falska Paribu-annonserna vi nĂ€mnde ovan. Även dĂ€r försökte anvĂ€ndarna bli utsatta för samma slags löften.

Det Ă€r upp till oss att vara försiktiga med falska annonser som anvĂ€nder namnen pĂ„ sĂ„dana pĂ„litliga företag. Om vi ​​inte vill fastna i luren av bedragare kan du följa dessa lĂ€nkar. för att undvika att klicka behov. Dessutom, nĂ€r vi ser sĂ„dana saker mĂ„ste konton rapporteras genom rapportering.