Skullcandy Dime Earbuds recension: VÀrt mer Àn vad du betalade

Betyg:
9/10
?

1 – Absolut hett skrĂ€p 2 – Sorta Ljummet skrĂ€p 3 – Starkt bristfĂ€llig design 4 – Vissa fördelar, mĂ„nga nackdelar 5 – Acceptabelt imperfekt 6 – Bra nog att köpa pĂ„ rea 7 – Bra, men inte bĂ€st i klassen 8 – Fantastiskt, med nĂ„gra fotnoter 9 – HĂ„ll kĂ€ften och ta mina pengar 10 – Absolut design Nirvana

Pris: 24,99 USD

Skullcandys senaste par Ă€kta trĂ„dlösa öronsnĂ€ckor Ă€r mycket uppmĂ€rksamhetsfĂ„ngare. Inte för nĂ„gra anmĂ€rkningsvĂ€rda funktioner eller prestationer, utan snarare priset – $25 Ă€r ett riktigt fynd. Men Ă€ven om du kan förvĂ€nta dig att det hĂ€r Ă€r enkla öronsnĂ€ckor som knappt fungerar, Ă€r de mycket, mycket mer Ă€n sĂ„.

Med cirka 12 timmars total batteritid (varje öronsnÀcka rÀcker i 3,5 timmar med fodralet som ger extra 8,5) och löftet om en sann trÄdlös upplevelse, verkar priset för bra för att vara sant. SÄ lÄt oss dyka in i dessa budgetknoppar och se om de Àr vÀrda att plocka upp.

InnehÄllsförteckning

Ren funktion

Skullcandy höll saker och ting ganska enkelt designmĂ€ssigt – det Ă€r inget speciellt med öronsnĂ€ckorna eller fodralet. Fodralet har magnetiska hĂ„llare för varje öronsnĂ€cka och en mikro-USB-port för laddning. Samtidigt har hörsnĂ€ckorna pekknappar för att para ihop med enheter, hantera volym, pausa musik och komma Ă„t din röstassistent, bland annat. Du kan se en fullstĂ€ndig lista med gester i anvĂ€ndarmanualen, och de Ă€r lĂ€tta att anvĂ€nda nĂ€r du vĂ€l har lĂ€rt dig dem.

Eric Schoon

Laddfodralet till Dime kĂ€nns visserligen billigt. Du kan se att den Ă€r gjord av plast av lĂ„g kvalitet, men de faktiska knopparna klarar sig bĂ€ttre eftersom de Ă€r gjorda av mer hĂ„llbar plast – sĂ„ om de glider ur dina fingrar borde det inte vara en stor grej. HĂ„llbarhet spelar dock ingen större roll jĂ€mfört med komfort. Medan knopparna höll sig i dina öron ganska bra, Ă€ven under en kraftig huvudskakning, kĂ€nns de inte bra under lĂ„nga anvĂ€ndningsperioder. En del av knopparna petade mig i örat konstant, vilket bara blev vĂ€rre med tiden. ÖrongelĂ©n Ă€r ocksĂ„ extremt tunn, men det finns i alla fall ett par extra par i kartongen för olika storlekar.

Det Ă€r uthĂ€rdligt, men om du planerar att trĂ€na med dessa i flera timmar kan jag se att det blir irriterande. Lyckligtvis Ă€r dessa knoppar svettbestĂ€ndiga (klassad IPX4), sĂ„ kortare trĂ€ningspass Ă€r fortfarande vĂ€l möjliga. Och nĂ€r ditt trĂ€ningspass vĂ€l börjar Ă€r det lika enkelt att ansluta dessa till din telefon som att hĂ„lla ned pekknapparna i nĂ„gra sekunder – de ansluter via Bluetooth. Precis som andra öronsnĂ€ckor kopplas dessa frĂ„n nĂ€r de Ă€r i fodralet och Ă„teransluts nĂ€r de tas ut om enheten Ă€r tillgĂ€nglig.

Även om de obekvĂ€ma öronsnĂ€ckorna skadar dessa designmĂ€ssigt, gjordes det fortfarande bra val hĂ€r som de mĂ„ngsidiga touchknapparna. ÄndĂ„ önskar jag att fodralet inte kĂ€ndes sĂ„ flagrant billigt och hade en USB-C-port för kompatibilitetens skull.

ÖvertrĂ€ffar förvĂ€ntningarna

NĂ€r det gĂ€ller ljudkvalitet lĂ„ter ljudet ganska bra, men det har inte sĂ„ mycket djup. Det finns ingen aktiv brusreducering som dyrare modeller, sĂ„ bli inte förvĂ„nad nĂ€r en del av omvĂ€rlden lĂ€cker in. I grund och botten, nĂ€r du lĂ€gger in dessa kommer din första tanke vara “dessa lĂ„ter bra nog.”

Vilket för $25 Ă€r galet. Det finns lite utrymme för klagomĂ„l hĂ€r, och det Ă€r svĂ„rt att förestĂ€lla sig att det Ă€r bĂ€ttre i prisklassen. Detta Ă€r svĂ„rt eftersom det inte lĂ€mnar mig mycket att sĂ€ga förutom att Skullcandy definitivt ger dig ljudkvalitet som slĂ„r över sin viktklass. Och i den aspekten Ă€r de ett utmĂ€rkt vĂ€rde – om du har en budget betyder det inte att du ska behöva ta itu med hemskt ljud. Anslutningen Ă€r ocksĂ„ smidig – jag har aldrig haft ett enda problem med att ljudet bröts ut eller att det blev förvrĂ€ngt pĂ„ grund av att anslutningen gick i stĂ„.

Jag anvÀnde frÀmst dessa hörsnÀckor för musik och poddsÀndningar, och de fungerade bra i bÄda situationerna. Jag kunde se dem vara undervÀldigande för filmer, eftersom de inte Àr superhöga eller basta, men de borde vara bra om du Àr i en nypa. Du kan ocksÄ anvÀnda varje öronsnÀcka separat, vilket Àr bra för de tillfÀllen dÄ du behöver lÀmna ett öra öppet.

Köp dem bara

Om du funderar pĂ„ dessa hörsnĂ€ckor pĂ„ grund av priset Ă€r det lite som hĂ„ller dig tillbaka. Batteriet rĂ€cker tillrĂ€ckligt lĂ€nge, ljudkvaliteten Ă€r bra för vad de Ă€r – Ă€kta trĂ„dlösa hörsnĂ€ckor för endast $25. Mindre klagomĂ„l som att fallets material kĂ€nns billigt kan nĂ€stan bortses frĂ„n hĂ€r. (De kostar 25 dollar.)

Den enda större skiftnyckeln som kastas in i den hÀr smidiga maskinen Àr designen pÄ sjÀlva öronsnÀckorna. Att peta i öronen gjorde det svÄrt att anvÀnda dem under lÄnga perioder, vilket begrÀnsar hur anvÀndbara dessa hörsnÀckor kan vara. Du kanske klarar dig bÀttre beroende pÄ hur ditt öra Àr format, men för mig var det ganska mÀrkbart.

Detta Àr olyckligt eftersom det kan vara tillrÀckligt för att stÀnga av dig frÄn dessa. Men om du inte har nÄgot emot kortare anvÀndningssessioner, sÄ finns det egentligen inget annat hÀr som hindrar mig frÄn att rekommendera dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button