Snap tillkÀnnager nya Augmented Reality Glasögon

Snap, utvecklaren av Snapchat, en applikation byggd nÀstan helt pÄ förstÀrkta verklighetseffekter, tillkÀnnagav Spectacles, en ny generation av augmented reality-glasögon.

En gÄng en av de mest populÀra apparna för sociala medier snapchatmoderbolag till snapsnya augmented reality-glasögon Glasögonmeddelade. Glasögon, som uppges inte vara tillgÀngliga för offentlig försÀljning, kommer istÀllet att vara en produkt exklusivt för förstÀrkta verklighetsskapare.

Glasögonens duo 3D-vÄgledardisplay SÀger att det har augmented reality-glasögon, Snap 26,3 graders synfÀlt sÀger att den erbjuder och drivs av den rumsliga motorn Snap Spatial Engine. De förstÀrkta verklighetsglasögonen, som erbjuder 15 millisekunders rörelsefotonfördröjning, Äterspeglar exakt den förstÀrkta verklighetens grÀnssnitt och objekt.

Endast 134 gram Glasögon med vikt, 30 minuters anvÀndning pÄ en laddning erbjudanden. Specacles hÀmtar sin datorkraft frÄn Qualcomm Snapdragon XR1-processorn; för bÄde inom- och utomhusbruk 2000 nits toppljusstyrka erbjudanden. Dessutom Àr Spectacles designade för att ge en multisensorisk upplevelse. Till 2 RGB-kamerorDen har 4 inbyggda mikrofoner, 2 stereohögtalare och en pekplatta.

Spectacles Àr Snaps skapare och utvecklare. Snap Augmented Reality-plattform Desktopapplikation utformad för att utveckla och publicera linser pÄ Lens Studio fungerar i full harmoni med Skapare kommer att kunna testa linserna de har skapat med Spectacles i realtid.

I sitt uttalande om Ă€mnet tillkĂ€nnagav Snap sina nya augmented reality-glasögon över hela vĂ€rlden. till ett begrĂ€nsat antal objektivskapare samtidigt som de uttrycker vad de erbjuder; “” med skaparna Spectacles och Lens Studio uppgav.

HÀr Àr Snaps blogginlÀgg för Glasögon:

KĂ€lla: https://newsroom.snap.com/tr-TR/introducing-the-next-generation-of-spectacles

Relaterade Artiklar

Back to top button