Topp 10 vattenfilter för att slÀcka din törst pÄ en typiskt varm dag i Singapore

Topp 10 vattenfilter för att slÀcka din törst pÄ en typiskt varm dag i Singapore

Trots att det finns mÄnga underbart ohÀlsosamma sockeralternativ finns det inget som mÀttar en törst sÄ bra som vatten. Den livgivande vÀtskan som mÄnga i vÀrlden tar för given Àr faktiskt sÀker att dricka frÄn kranar i Singapore, men för sÀkerheten i de flesta hem och kontor, gamla rör och allt, Àr det alltid bÀttre att dricka ordentligt filtrerat vatten för att sÀkerstÀlla din vanliga dos av H2O Àr allt du fÄr.

Och i ett sÀrskilt fuktigt land som Singapore uppmuntras folk alltid att hÄlla sig hydrerade. Som sÄdan börjar det bÀsta sÀttet att börja leva en mer hÀlsosam livsstil med ett bra vattenfiltreringssystem hemma eller pÄ kontoret.

Överraskande nog finns det flera alternativ tillgĂ€ngliga för alla, sĂ„ vi Ă€r hĂ€r för att ge dig alternativ att övervĂ€ga i Singapore.


NYBÖRJARNIVÅ FILTER

Flexus kranvattenfilterrenare

Pris: 6,90 S$

Naturligtvis Àr det enklaste sÀttet att rena vatten att lÄta det rinna genom en serie naturliga filtreringslager för att sÄlla bort alla föroreningar dÀr, utan hjÀlp av elektricitet. Flexus kranvattenfilterrenare gör just det, eftersom det Àr ett 5-lagers vattenfilter som enkelt kan installeras pÄ vilken vattenkran som helst. Komplett med livsmedelsklassat gummi, ett ovÀvt PVC-filter, zeolitmalm, kalciumfiltrat och ett aktivt kollager, Àr detta filter faktiskt ganska effektivt för att absorbera skadliga bakterier, sÄvÀl som oönskade kemiska föreningar som klor, och gör vatten du dricker ganska gott ocksÄ.


Philips AWP3702/00 vattenrenare med kran

Pris: 79 S$

NÀr det kommer till alltid pÄlitligt dricksvatten Àr Philips ett annat mÀrke som kan försÀkra dig om det. Denna vattenrenare pÄ kranen Àr lÀtt att installera och passar som handen i handsken pÄ nÀstan vilken vattenkran som helst, tack vare sin Quick Fit-kranadapter. Den levereras med en vattenvalsspak som lÄter dig vÀxla mellan ofiltrerat kranvatten (om du bara diskar) och filtrerat vatten (för nÀr du Àr i behov av en drink), vilket gör den ganska mÄngsidig för detta ÀndamÄl.


Joven vattenrenare JP200

Pris: 138 S$

Denna vattenrenare frÄn Joven Àr en annan lÀttinstallerad del som kan lindra dina vattenfiltreringsproblem pÄ ett ögonblick. Utrustad med ett 3-lagers fiberduksfilter och ett utloppsrör av rostfritt stÄl med aktivt kol i pulverform, kan du vara sÀker pÄ att inga bakterier kommer in i vattnet med denna sak. Naturligtvis har den Àven en 2-funktionsvÀljare, som lÄter dig vÀlja mellan filtrerat och ofiltrerat kranvatten pÄ en bris.


OSIM uPure 2

Pris: 139 S$

OSIM uPure 2 tar verkligen ordet “ren” pĂ„ allvar, eftersom den kommer med en mĂ€ngd filtreringssystem som sĂ€kerstĂ€ller att vattnet du dricker Ă€r sĂ„ rent som det blir. Den har en 4-stegs reningsprocess, med ofiltrerat vatten som passerar genom tvĂ„ ovĂ€vda filter, ett lager av högkvalitativt granulĂ€rt aktivt kol, samt ett ihĂ„ligt filamentmembran, allt genom en dubbelfiltreringspatron. För vattendispenseringsalternativ har den en trevĂ€gsvĂ€ljare, inklusive en filtrerad/ofiltrerad vattenström och en ofiltrerad vattendusch, beroende pĂ„ dina behov. Och den har ocksĂ„ Ă„tta olika adaptrar för att passa alla typer av vattenkranardimensioner, sĂ„ du Ă€r mer Ă€n sĂ€ker pĂ„ att fĂ„ en bra passform för detta vattenfilter.


MELLANOMRÅDE FILTER

DrinkPure kranvattenfilter

Pris: 180 S$

Swiss-made DrinkPure Àr bland de bÀsta nÀr det kommer till vÀlsmakande, filtrerat vatten. Detta vattenfilter anvÀnder en patenterad polymermembranteknologi som filtrerar sediment, rost, klor, lukter och andra skadliga bakterier, vilket gör det Ànnu renare Àn mineralvatten pÄ flaska. Varje filter filtrerar bara upp till 500 liter vatten, men att byta ut filtren Àr ocksÄ en relativt enkel uppgift i alla fall, eftersom det kan tas isÀr lika enkelt som det sÀtts upp (uppsÀttningen ovan kommer med tre extra filter, vilket Àr en ganska bra affÀr redan i vÄra böcker!).

Du kan köpa fler DrinkPure vattenfilter hÀr.


Novita kranvattenrenare NP200

Pris: 198 S$

Nu har vi verkligen gÄtt in i de högre nivÄerna i den hÀr listan, med tillÀgget av digitala filterspÄrare. Novita NP200 Àr ett annat solidt filtreringssystem som enkelt kan installeras pÄ din vattenkran. Denna speciella modell kommer med ett 2-stegs reningssystem, som anvÀnder granulÀrt aktivt kol, och ett membranfilter som tar bort upp till 99,99 % bakterier och andra skadliga Àmnen som tar bort upp till 99 % av fritt klorrester och förbÀttrar vattnets smak för att starta upp.

Till skillnad frÄn tidigare poster pÄ den hÀr listan har NP200 en digital indikator för filterlivslÀngd, som lÄter dig spÄra dess filteranvÀndning (upp till 1 500 liter filtrerat vatten, vilket motsvarar upp till 5 mÄnaders anvÀndning) innan filtret behöver bytas ut . Det Àr ganska praktiskt, eftersom det vÀger upp oron över att stÀndigt behöva kontrollera manuellt om filtret behöver bytas, eftersom det gör det automatiskt.


Mitsubishi Chemical Cleansui Vattenfilter CSP801-WT

Pris: 215 S$

Den mycket populÀra Mitsubishi Chemical Cleansui-serien Àr vÀlkÀnd, och CSP801-WT har vad du kan hitta i ett vattenfilter pÄ 200 $: solidt ihÄligt membranfiltersystem med aktivt kol för att enkelt döda bakterier, enkel installation med flera adaptrar för att passa kranar i olika storlekar, ett 3-funktionssystem för att tillgodose olika behov och en digital filtertracker för att enkelt kontrollera om 900-litersfiltret behöver bytas ut. Dessutom har den ocksÄ en praktisk flödesindikator, som lÄter dig se hur vÀl vattnet strömmar genom filtret.


BĂ€nkskiva FILTER

Philips WP3887/01 Counter Top vattenrenare

Pris: 499 S$

Denna bÀnkvattenrenare frÄn Philips liknar de andra genom att den mÄste installeras över en traditionell kran och har alla andra fiffiga funktioner som gör vattnet bakteriefritt och gott. Den största skillnaden Àr att den kommer med en extra kannliknande enhet som det rinnande kranvattnet rinner in i, dÀr det 5-stegs multifiltreringssystemet slÄr pÄ plats. En dispenser finns för att det renade vattnet ska samlas upp. Dess filter har en kapacitet pÄ upp till 15 000 liter vatten Ät gÄngen, vilket motsvarar cirka 6 Ärs anvÀndning, utan det stÀndiga behovet av att byta ut filter. För 500 S$ Àr det en ganska lÄngsiktig investering med lÄgt underhÄll.


Panasonic Alkaline Ionizer Vattenrenare TK-AS40

Pris: 1 299 S$

De tvÄ sista posterna hÀr Àr för det fÀrskaste vattnet man kan begÀra, och lite till. Panasonic TK-AS40 Àr den första av tvÄ alkaliska jonisatorer i denna lista, som inte bara producerar bakteriefritt och vÀlsmakande vatten med hjÀlp av elektrolys, utan vatten som ocksÄ förbÀttrar ditt matsmÀltningssystem och tarmrörelser. Dess vattenrening Àr förstklassig och producerar, förutom renat vatten, 5 typer av vatten med olika pH-nivÄer för olika behov, sÄsom matlagning, diskning eller rengöring av frukt och grönsaker (3 nivÄer av alkaliskt vatten och 2 nivÄer surt vatten). Dessutom har filtret en kapacitet pÄ 12 000 liter, vilket innebÀr att det inte behöver bytas filter under de kommande Ären.


Panasonic vattenalkalisk jonisator TK-AS66-ZEX

Pris: 2 399 S$

Som avrundning pÄ denna lista Àr apex alkaliska jonisator frÄn Panasonic. TK-AS66-ZEX kan göra allt som TK-AS40 kan, men den har flera uppgraderingar som kan göra den till det mer vÀrdefulla valet (om du har rÄd). För det första producerar den upp till 7 typer av dricksvatten vid olika pH-nivÄer (4 nivÄer av alkaliskt, renat, 2 nivÄer av surt) för Ànnu fler ÀndamÄl med en knapptryckning. I likhet med TK-AS40 har den en kapacitet pÄ upp till 12 000 liter, sÄ du Àr definitivt sÀker pÄ renat vatten av högsta klass för dig sjÀlv och familjen under ganska lÄng tid.


!