Topp 5 sÀtt att spionera nÄgons appar pÄ iPhone

Topp 5 sÀtt att spionera nÄgons appar pÄ iPhone

Det kan finnas mÄnga anledningar till att du spionerar pÄ nÄgon annans telefon. Du kanske vill se vad dina barn gör pÄ sina telefoner eller hur dina anstÀllda anvÀnder de enheter som ditt företag tillhandahÄller dem.

Hur det Àn Àr med dig, om du kommer igÄng med platsspÄrning, hÀr Àr vi med de 5 bÀsta sÀtten att spionera nÄgons appar pÄ iPhone för att hjÀlpa dig. Innan du hoppar till artikeln, lÄt mig pÄminna dig om att spionera pÄ nÄgons telefon utan deras tillÄtelse Àr oetiskt och kan sÀtta dig i problem.

De flesta stater har legaliserat de typer av appar som nÀmns nedan men du bör inte anvÀnda dem för omoraliska syften, till exempel. förfölja nÄgon. Innan du köper nÄgon spionapp, gÄ igenom lagarna i din delstat angÄende detta Àmne och kontrollera om det finns nÄgon bestÀmmelse som kan göra dig ansvarig för dina handlingar.

De 5 bÀsta sÀtten att spionera pÄ din mÄls iPhone

Om du letar efter en effektiv app som spionerar pÄ ditt mÄl utan att vara upptÀckbar kommer Minspy att leva upp till alla dina förvÀntningar. Det Àr en enda lösning för alla dina spÄrnings- och övervakningskrav och hjÀlper dig att övervaka alla smarta, internetbaserade enheter.

Orolig för dess laglighet? Tja, den har presenterats av mÄnga framstÄende mediekÀllor som Technews, Forbes, CNET och Lifewire och Àr absolut pÄlitlig.

NÀr vi pratar om den bÀsta spionprogramvaran, markerar Minspy alla rutorna för att markera sin plats i listan. Det Àr ett kraftfullt spionverktyg i hÀnderna pÄ en anvÀndare och krÀver inte att han har nÄgon teknisk behÀrskning.

Appen Àr lÀtt att navigera och krÀver inget jailbreak för att övervaka ditt mÄls iPhone. Allt som allt, med Minspy kan du spÄra ditt mÄls plats, se deras samtalsloggar och chattar, blÀddra i deras sökhistorik och kontakter och mycket mer, utan att bli fÄngad.

Funktioner som erbjuds av Minspy:

Döljer din identitet: Du kan i princip anvÀnda Minspy i ett smyglÀge och förbli oupptÀckbar. AnvÀnder internetbaserat grÀnssnitt: Du fÄr övervaka iPhone eller iPad frÄn vilken webblÀsare du anvÀnder pÄ dina enheter.

KrÀver inte rotning: Detta Àr en av de mest imponerande egenskaperna hos Minspy. Andra appar som tjÀnar samma sak lÄter dig inte spionera pÄ en iPhone utan att rota den, men Minspy erbjuder dig denna avancerade funktion.

Ger dig nyckeln för att spÄra olika appar: SpÄrning av alla typer av appar görs enklare. Du kan inte bara spÄra platsen, samtal och SMS utan ocksÄ komma Ät dina mÄls WhatsApp, Instagram, Viber, Facebook och andra sociala mediekonton för ditt mÄl.

Kan installeras pÄ nÄgra minuter: Eftersom du inte behöver jailbreaka en iPhone för att spionera pÄ den med Minspy, tar det knappast nÄgra minuter att stÀlla in mÄltelefonen.

Detta Àr en topprankad spionapp som oftast anvÀnds av förÀldrar för att ta hand om sina barns onlineaktiviteter. Den erbjuder alla grundlÀggande funktioner du kan behöva för effektiv ledning och övervakning av dina anstÀllda pÄ arbetsplatsen. Om du letar efter ett program som lÄter dig veta om din romantiska partners onlineaktiviteter, kommer Spyier att ge dig de önskade resultaten sömlöst.

Som alla andra spionprogram, föreslÄr Spyier ett robust system för att övervaka ditt mÄls aktivitet. Det ger dig tillgÄng till deras iPhones media, samtalsloggar, meddelanden, chattar pÄ sociala medier, simkortsinformation, etc.

Vad Ă€r det bĂ€sta? Tja, de kommer aldrig att veta att du vet, vad de vet! Nej, jag citerar inte fraser frĂ„n “VĂ€nner” utan försöker dra din uppmĂ€rksamhet mot “smyglĂ€get”, som lĂ„ter dig titta pĂ„ vad som helst utan att lĂ„ta mĂ„let veta.

Spyier har listats flera gÄnger av populÀra nyheter och media som Buzzfeed, Tech Times, Life wire, etc. DÀrför rÄder det absolut ingen tvekan om dess anvÀndbarhet. Med anvÀndare frÄn över 190 lÀnder har den ett starkt rykte pÄ marknaden. Eftersom installationsprocessen Àr okomplicerad kan vem som helst anvÀnda den utan nÄgra bekymmer.

Det finns hundratals spionprogramvara pÄ marknaden för tillfÀllet och Spyic Àr en av dem. Vad jag menar att sÀga Àr att den hÀr appen inte har en out-of-the-box kvalitet och erbjuder bara de grundlÀggande funktionerna du förvÀntar dig frÄn alla övervakningstjÀnster.

Om du planerar att spĂ„ra en iPhone finns det inget krav pĂ„ att installera en app pĂ„ mĂ„lenheten. Å andra sidan, för att spĂ„ra en Android-telefon, mĂ„ste du installera Spyic-appen, som skiljer sig ganska mycket frĂ„n sin iPhone-version.

Oavsett vilket kommer anvÀndaren av den riktade enheten inte att kunna lista ut nÄgot av detta, eftersom appikonen försvinner efter att installationen Àr klar. Som nÀmnts tidigare skulle du kunna spÄra vilken enhet som helst och utföra alla grundlÀggande funktioner som att hÄlla ett öga pÄ samtalsloggar, meddelanden, plats etc.

AnvÀndargrÀnssnittet lÄter dig navigera genom appen utan anstrÀngning och du behöver inte hitta rÀtt genom röriga ikoner. TÀnk om du fastnar nÄgonstans? Tja, den dedikerade kundtjÀnsten hjÀlper snabbt och Àr helt pÄlitlig.

Med mer Àn 1 00 000 miljoner anvÀndare över hela vÀrlden har Neatspy markerat sin nÀrvaro i vÄr lista pÄ grund av sin trovÀrdighet och tillförlitlighet. Appen har funnits ett tag nu och fungerar tillfredsstÀllande nÀr det kommer till prestanda.

Oavsett om du vill spÄra ditt barns beteende online eller spionera pÄ din misstÀnkta partner, kommer Neatspy inte att misslyckas med att imponera pÄ dig. Programvaran Àr kompatibel med alla versioner av iOS för din iPad eller iPhone och krÀver ingen som helst jailbreaking i mÄltelefonen.

Du kan ocksÄ anvÀnda Neatspy för Android-telefoner. Men för att anvÀnda den för Android och fÄ tillgÄng till alla dess funktioner mÄste du rota din telefon, som Àrligt talat Àr ganska förÄldrad. Du fÄr inte heller prova programvaran för free eftersom det inte finns nÄgon testversion och de paket som erbjuds Àr ocksÄ ganska dyra.

Cocospy Àr en rimligt prissatt programvara och levererar önskade funktioner som utlovat och annonserat. Det Àr en vÀlkÀnd spionapp och anvÀnds i mer Àn 190 lÀnder. Om du Àr rÀdd för att satsa pÄ en betald spionapp, Àr 60-dagars pengarna-tillbaka-garantin som erbjuds av Cocospy den garanti du behöver.

Det jag gillar mest med Cocospy Àr att den inte har mÄnga bells and whistles och gör precis vad den Àr avsedd för. Du behöver inte slösa bort din tid pÄ att pilla runt med anvÀndargrÀnssnittet eftersom det Àr extremt intuitivt.

Tillsammans med de grundlÀggande spionfunktionerna som att spÄra liveplatser, ge tillgÄng till meddelanden, chattar och samtalsloggar, har den hÀr appen ocksÄ en inbyggd keylogger. DÀrför kan den hÀmta allt som har skrivits via tangentbordet till enheten.

Genom att hÄlla din identitet anonym kommer Cocospy att fungera utan att behöva rota eller jailbreaka. Stealth-lÀget kommer aldrig att avslöja din identitet och 2 Mb-appen kommer bara att förbli obemÀrkt pÄ mÄltelefonen sÄ lÀnge du vill. Om det Àr första gÄngen du köper en spionprogramvara Àr detta enkla och raka program förmodligen ett av de bÀsta alternativen för dig.

Jag hoppas att den hÀr artikeln har hjÀlpt dig att upptÀcka de 5 bÀsta sÀtten att spionera pÄ nÄgons appar pÄ iPhone. Eftersom instrumenten som nÀmns hÀr för det mesta Àr tillÄtna för laglig och samvetsgrann anvÀndning, skulle du kunna anvÀnda dem utan krÄngel.

Se till att du fÄr mÄlindividens konsensus i de fall du vill kontrollera dem av andra skÀl Àn övervakning.

Din önskan att gÄ under tÀckmantel och fÄ koll pÄ dina nÀra och kÀra Àr bara nÄgra klick bort. FÄ tillgÄng till nÄgot av dessa program och sÀtt stopp för dina bekymmer direkt.